БО «АСЕТ» та компанія «Нові вікна» влаштували для маленьких житомирян незабутнє родинне свято
www.zhitomir.info

БО «АСЕТ» та компанія «Нові вікна» влаштували для маленьких житомирян незабутнє родинне свято

3 червня на вул. Михайлівській у Житомирі відбувся фестиваль «Щаслива родина», організатором якого вже шостий рік є Всеукраїнська благодійна організація АСЕТ. Традиційний партнер свята - компанія «Нові вікна» - представив дві своїх локації.

Свято «Щаслива родина» - це традиційний сімейний захід, який БО «АСЕТ» з 2012 року проводить на центральних вулицях м. Житомира, привертаючи увагу житомирян та гостей міста до сімейних цінностей, важливості спілкування в родині та спільного дозвілля.

Торговельна марка «Нові вікна» - соціально спрямована компанія, яка надає знижки на придбання вікон пенсіонерам та багатодітним родинам. На святі представникам «Нових вікон» належали традиційний майданчик з аквагриму та безкоштовний батут.

Охочих розмалюватися було сотні. Діти та їх батьки не шкодували часу на черги, а представниці ТМ «Нові вікна» цього дня були схожі на чарівних фей, що виконують заповітні бажання дітлахів. У майстринь не закінчувалися ні фарби, ні терпіння. Практично кожен другий маленький учасник свята ходив з малюнком на обличчі.

На святі були й інші цікаві локації: плетіння кіс, дитячий манікюр, шахи, родинний «потяг» з коробками-вагонами з написами «любов», «щастя», «надія» та «дружба». Були виступи танцюристів, а також веселі конкурси для дітей та всієї родини. За участь хоча б у 5 локаціях діти отримали подарунки – солодку вату.

Організатори фестивалю «Щаслива родина» та ТМ «Нові вікна» обіцяють чудове сімейне свято й наступного року.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 93 611 XX XX +380 93 611 8777
+380 93 611 XX XX +380 96 258 0474
+380 93 611 XX XX +380 98 025 2777
Ідентифікатор: 18313