ТМ Окна КОРСА представила своим партнерам собственную CRM для упрощения и улучшения работы с клиентами

ТМ Окна КОРСА представила своим партнерам собственную CRM для упрощения и улучшения работы с клиентами

3 червня 2017 року ТМ Вікна КОРСА презентувала своїм партнерам власну CRM для спрощення та покращення роботи з клієнтами.

CRM ТМ КОРСА - це потужний інноваційний крос-платформений інструмент, в якому реалізовано багато можливостей для спрощення роботи менеджерів, замірників та керівників дилерських компаній-партнерів ТМ Вікна КОРСА.

Менеджери отримують доречні підказки для індивідуальної високопрофесійної роботи з клієнтом, замірники - легко та зручно повідомляють результати замірів та зберігають їх на сервері, керівники компаній-дилерів - відслідковують роботу з клієнтами та мають можливість прямої безпосередньої роботи з клієнтом на будь-яких стадіях в будь-якому амплуа.

“Поточна ринкова ситуація вимагає швидкої та адекватної участі керівників компаній в поточній роботі з клієнтом. Найуспішніші наші партнери відслідковують особисто всі етапи роботи з клієнтами, - зазначив на презентації засновник бренду Олександр Романєєв. - Наша CRM-система поєднує в собі весь багаторічний досвід проектування та виготовлення найскладніших вікон та найсучасніші веб-технології для зручного аналізу та роботи з будь-якої точки в режимі он-лайн”.

На завершення презентації серед партнерів компанії-користувачів CRM було оголошено акцію в декількох номінаціях з винятково цікавими заохочувальними винагородами.

Окремо варто зазначити незрівнянну атмосферу корпоративного духу ТМ КОРСА, яка панувала всю зустріч та завершилась неймовірно видовищними змаганнями партнерів на драгон-ботах.

Підсумок презентації однозначний - ТМ КОРСА черговий раз підтвердила свій статус лідера інновацій галузі, надала своїм партнерам унікальні інструменти для успішного розвитку та класно відпочила!

Дякуємо партнерам за довіру та підтримку!

ТМ КОРСА - стабільний лідер інновацій!
Про визначні дати розвитку ТМ Вікна КОРСА дивіться у відео за посиланням
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 18316