Нова профільна система TITANIUM на українському ринку!

Нова профільна система TITANIUM на українському ринку!

На українському ринку з'явилася нова профільна система TITANIUM від польської компанії CKM Extrusion.

Сучасне обладнання, висококваліфіковані фахівці і унікальна конфігурація багатокамерних профілів, це візитна картка CKM Extrusion. Вікна виготовлені з профілів TITANIUM є екологічно чистими, допомагають знизити витрати на опалення в зимовий час, і забезпечують відмінний захист від спеки влітку.

Строгий контроль виробничого процесу дає впевненість, що профілі TITANIUM виготовляються з увагою до кожної деталі, з дотриманням однакової геометричної форми, з використанням 100% полівінілхлориду без застосування будь-яких домішок, що містять свинець.

CKM Extrusion працює на ринку з 2010 року. Якість, яку ми представляємо, вже оцінили багато клієнтів, з якими ми встановили постійну співпрацю. Наші профілі TITANIUM ми реалізуємо польським, угорським, українським клієнтам, а тепер ми в фазі розвитку на словацькому та чеському ринку. І в основному завдяки нашим клієнтам, наші системи TITANIUM користуються все більшою популярністю на ринках Європи - вікна, які виробляються з профілів TITANIUM, продаються з великим успіхом у Франції, Італії, Словенії, Словаччини, Чехії, Індонезії, США, Бельгії, України, Польщі.

Підводячи підсумок, купуючи профілі для виробництва ПВХ вікон, задумайтеся, можливо варто інвестувати в профілі, які виробляються на нових, невідпрацьованих машинах австрійського походження, з використанням повноцінних гранул ПВХ, що забезпечує кінцевий продукт з кращими технічними і естетичними параметрами.

Звичайно, будучи виробником вікон ви продаєте вікна для різних ринків з різними характеристиками і очікування клієнтів - CKM Extrusion пропонує системи профілів TITANIUM, які призначені для виготовлення вікон саме для ваших клієнтів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
48438234220 XX XX 48 (43) 823 42 20
Ідентифікатор: 18425
Виробництво вікон Viknar`off