Спільна участь компаній aluplast і Tintoretto в Міжнародному Експофорумі: Будівництво, Архітектура, Нерухомість

Спільна участь компаній aluplast і Tintoretto в Міжнародному Експофорумі: Будівництво, Архітектура, Нерухомість

Міжнародний Експофорум Будівництво. Архітектура. Нерухомість 2017
У Києві з 5 по 7 жовтня 2017 року зупинилась робота будівельних організації, архітектурних і дизайнерських бюро, адже в цей час проходив Міжнародний Експофорум: Будівництво, Архітектура, Нерухомість.

Ми, разом з нашим партнером — компанією Tintoretto, прийняли у ньому саму активну участь, презентували наші найкращі новинки та інноваційні продукти. Побачити їх на власні очі змогли більше ніж 8000 учасників виставки. Родзинкою виставкового стенда стали підйомно-розсувні двері HST 85 з алюмінієвою накладкою aluskin. Вона вражає своїми розмірами та при всій своїй вазі конструкції, відкрити її
не складає ніяких труднощів. Кожен бажаючий міг гідно оцінити простоту її використання та помітити, як дане рішення впливає на візуальне розширення простору, завдяки проникненню світла на стенд. Також на стенді можна було знайти більш простішу розсувну систему Sliding window, котра ідеально підходить для виходу у зимовий сад. Кожен, хто шукав теплі віконні конструкції, зміг уважно роздивитись усі переваги систем IDEAL 7000 та 8000.Особливу увагу відвідувачі приділяли перевагам системи IDEAL 8000, перед своїм аналогом, а саме 3-му жорсткому контуру ущільнення, котрий покращує енергоефективність, а також запобігає швидкому злому вікна. Додатково на стенді була представлена віконна конструкція з алюмінієвими накладками aluskin, стильний дизайн і яскравий колір якої привертали увагу оточуючих, але не тільки декор робить цю систему унікальною, завдяки aluskin поліпшуються теплоізоляційні показники, герметичність вікна і вона підходить для систем IDEAL 4000, 7000 і 8000. Виставка пройшла чудово і ми дуже вдячні усім хто відвідав наш спільний стенд та зміг оцінити усі наші інноваційні системи.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 18718