Smart Window Solutions від Rehau на FENSTERBAU FRONTALE 2018
REHAU

Smart Window Solutions від Rehau на FENSTERBAU FRONTALE 2018

fensterbau/frontale 2018
Нарешті відбулась найочікуваніша подія віконної галузі – 30-та ювілейна виставка FENSTERBAU FRONTALE 2018 у Нюрнберзі.
Цьогорічна участь REHAU якраз співпала з 60-літтям бізнес-напряму Рішення для Віконної Індустрії, тож стенд компанії став одночасно і демонстрацією багаторічного досвіду, і власною візією майбутньої ери віконних технологій. Під слоганом «THE REHAU VIEW» розташувались останні інноваційні продукти і ціла низка smart-рішень для вікон, які дозволяють інтегрувати їх в систему розумного будинку.
Так, справжнім втіленням стратегії REHAU Smartify стали системи розумного регулювання мікроклімату будинку – енергоефективне поєднання системи вентиляції та теплообміну REHAU GENEO INOVENT, система розумного затінення з дистанційним керуванням з мобільного телефону та система віконної безпеки – REHAU Smart Guard, яка дозволяє відлякувати зловмисників ще до стадії проникнення. Справила враження презентація інноваційного матеріалу RAU-FIPRO X, який є другою генерацією матеріалу RAU-FIPRO. Зокрема, мова йде про суттєве збільшення вмісту скловолокна в серцевині профілю, що дозволяє розширити і без того серйозні можливості системи з точки зору обмежень розмірів на додаткові 10%. Поступово матеріал RAU-FIPRO X буде введений в усі продукти, які раніше виготовлялись за технологією RAU-FIPRO.
Особливо порадував клієнтів компанії розвиток концепції KALEIDO COLOR, яку REHAU презентувала минулої виставки. Цього разу розмаїття віконного дизайну доповнили розширена трендовими кольорами система декорів KALEIDO FOIL та інноваційні продукти KALEIDO VISION і KALEIDO WOODEC.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 19234