Новинка - декоративні сендвіч-панелі для дверей

Новинка - декоративні сендвіч-панелі для дверей

Новинка компанії “Вікна КОРСА” - декоративні сендвіч-панелі для металопластикових та алюмінієвих дверей.

Декоративні сендвіч-панелі виготовляються з високоякісних твердих ПВХ плит, всередині яких знаходиться відмінний теплоізоляційний матеріал - екструдований пінополіуретан. Застосовуються сендвіч-панелі для виготовлення вхідних та міжкімнатних дверей.

Максимальні розміри декоративних сендвіч-панелей становлять 880 х 2050 мм, що дозволяє підібрати їх для отворів різних розмірів.

Об'ємний візерунок на декоративних сендвіч-панелях випресовуються на спеціальних високотехнологічних пресах у листах ПВХ та може бути виготовлений в 15 різних варіантах. Крім естетичної функції та вишуканості він додає конструкції додаткової міцності. Двері з декоративними сендвіч-панелями підійдуть як для котеджів, так і для квартир.

Переваги декоративних сендвіч-панелей

Теплоізоляція
Екструдований пінополіуретан вважається найкращим утеплювачем, оскільки має велику щільність і перешкоджає промерзанню дверей навіть при екстремальних температурах до -40°С. Сендвіч-панель товщиною 20 мм дорівнює теплоізоляційним властивостям 80 сантиметрової цегляної стіни! Виготовляються сендвіч-панелі товщиною 24 мм, 32 мм, 42 мм та 44 мм, що допоможе зберегти тепло у Вашому домі та кошти на опаленні взимку.

Довговічність
В порівнянні зі звичайними склопакетами сендвіч-панелі набагато легші (вага готової сендвіч-панелі від 12 кг), що зменшує навантаження на завіси і відповідно з часом не виникає провисання дверей, а термін експлуатації дверей значно триваліший.
Крім цього, декоративні сендвіч-панелі володіють високою стійкістю до атмосферних впливів та ультрафіолетового випромінювання, структура і колір поверхні залишаються без змін, що подовжує термін експлуатації дверей.

Дизайн
Декоративні сендвіч-панелі можуть використовуватися як у вхідних, так і в міжкімнатних дверях, створюючи неперевершений дизайн фасаду будинку або підкреслюючи ексклюзивний інтер'єр квартири. Понад 120 моделей сендвіч-панелей в кольорах золотий дуб, махагон, темна вишня, горіх, антрацит, з вітражним склом та фацетними вставками - все це зробить Ваші двері ще більш привабливими та вишуканими!

Легкість у догляді, безпечність
Сендвіч-панелі не вимагають особливого догляду, для очищення достатньо протерти їх вологою ганчіркою. Сендвіч-панелі виготовляються з ПВХ, що є важко займистим та самозгасаючим матеріалом. Двері з сендвіч-панелями пройшли сертифікацію і дозволені для установки в медичних і дитячих закладах.

Декоративні сендвіч-панелі вже давно використовуються при виробництві дверей та здобули визнання завдяки своїм перевагам в порівнянні зі склопакетами. Широка палітра кольорів, понад 120 дизайнів, можливість використовувати вітражі та фацетні вставки дозволяє підібрати дверну панель на будь-який смак та в будь-якому стилі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 431 XX XX +380 67 431 4429
+380 67 431 XX XX +380 73 185 2478
+380 67 431 XX XX +380 95 402 2014
Ідентифікатор: 19423