Вікна-жалюзі для вентиляції фасадів отримали дизайнерську нагороду

Вікна-жалюзі для вентиляції фасадів отримали дизайнерську нагороду

Німецька компанія Colt International GmbH розширила серію вікон-жалюзі для природної вентиляції. Тип відкривання не новий для європейського ринку, але нова модель сподобалась дизайнерам і отримала нагороду Red Dot: Best of the Best за виніс скла у площину фасаду. Coltlite CLST інтегрується у фасад, не погіршуючи зовнішній вигляд будівлі. Це, насамперед, офісні та адміністративні приміщення. Зовні фасад виглядає цільним.

Coltlite CLST у закритому стані

Механікою система нагадує жалюзі. Конструкція розбита на частини з середнім обертанням. Розмір вікна по ширині може варіюватися від 300 мм до 1600 мм, по висоті — від 250 мм до 3000 мм.

Читайте також: Компанія SolarWindow заявила про прорив у продуктивності «сонячних» вікон

Продукт задуманий для вертикальної установки. Виступає частиною світлопрозорого алюмінієвого фасаду, а також сталевих та дерев’яних конструкцій. Максимальний кут відкриття 90 градусів за допомогою електричного чи механічного приводу. Фурнітура прихована. Природна система вентиляції у випадку пожежі стане димовивідною.

Частина Coltlite CLST

Алюмінієвий профіль Coltlite CLST термоізольований. Рама має монтажну ширину 47 мм.
Загальна товщина склопакету — 34 мм. Зовнішнє захисне скло має оброблені края. Внутрішнє скло може бути звичайним або ламінованим захисним.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 19897
Виробництво вікон Viknar`off