KIAplast: Підводимо підсумки 16-ти років заснування компанії

KIAplast: Підводимо підсумки 16-ти років заснування компанії

Підбиваючи підсумки 16-річчя з дня заснування Компанії, для TM KIAplast можна виділити наступні основні моменти: в останні кілька років Компанія зробила значний прорив у розвитку власного виробництва - вливання нових інвестицій дозволило модернізувати наявне і закупити нове сучасне технологічне обладнання. 2019 рік став для нас досить продуктивним - ми вдвічі збільшили обсяги виробництва виробів з полімерних матеріалів і вивели Компанію на новий етап розвитку.

Одночасно з нарощуванням обсягів виробництва, наша Компанія продовжує розвивати клієнтську базу, відкриваючи для себе нові ринки збуту. Дирекцією підприємства була розроблена глобальна стратегія розвитку, яку ми, безумовно, дотримуємося і слідуємо на всіх етапах. Вона ж лежить в основі не тільки для України в цілому, але і для країн Європи з невеликими змінами, що стосуються специфіки локальних вимог ринку і місцевого законодавства. Це, у свою чергу, сприяє розвитку експортної діяльності з постачання нашої продукції, в Західному напрямку, що пов'язано з економічною привабливістю даних регіонів.

Крім того, TM KIAplast розширила асортимент нових видів ущільнюючих елементів. Були розроблені модернізовані види, що відповідають актуальним запитам ринку і відповідають усім сучасним вимогам.

Маючи сформований штат кваліфікованих співробітників, великі складські запаси сировини і готової продукції, ми змогли забезпечити своєчасність постачання продукції і задовольнити потреби клієнтів в період високого сезону.

У 2019 TM KIAplast активно просувала власний бренд і нарощувала нові бізнес-зв'язки: Компанія взяла участь у 2-х міжнародних виставках і декількох конференціях, провела 2 презентації нових видів продукції.

Кількість задоволених Клієнтів і Партнерів постійно зростає і це нас, звичайно, надихає - ми прагнемо бути кращими для Вас!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 300 XX XX +380 97 300 7297
+380 97 300 XX XX +380 66 537 3486
+380 97 300 XX XX +380 97 134 3392
Ідентифікатор: 20621
Виробництво вікон Viknar`off