Замовити вікна можна і під час карантину в Дизайн Пласт ТМ!

Замовити вікна можна і під час карантину в Дизайн Пласт ТМ!

Як замовити вікна під час карантину?

Авторизований партнер Rehau - Студія віконних рішень «Дизайн Пласт ТМ» на протязі карантину дотримується рекомендацій МОЗ і працює в режимі «on-line».

Такий вимушений спосіб роботи не означає, що Ви повинні відкладати заплановану заміну вікон, навпаки - використовуйте час самоізоляції з користю.

Як це зробити безпечно на карантині:

1. Заявку можна зробити на сайті компанії або телефоном. Наші менеджери максимально проконсультую Вас з усіх питань будь-яким зручним для Вас способом: телефонна розмова, електронна пошта, меседжер. Задаємо всі питання - отримуємо відповіді!

2. Вимір. Деякі компанії пропонують «дистанційний вимір» з покроковою інструкцією. Це можливо, Але! При проведенні самостійного виміру всю відповідальність за параметри виміру для виготовлення конструкцій несете Ви. Ми дотримуємося думки, що вимір повинен робити професіонал, враховуючи не тільки розміри, але і багато інших чинників, в тому числі стан прорізів.

3. За домовленістю менеджери Студії передадуть Вам договір на підписання прямо на вимір.

4. Внесення оплати можна обумовити: внести грошові кошти при вимірі, або перерахувати безконтактно «on-line» за реквізитами компанії.

Заходи безпеки Сторін.

Ми дбаємо про здоров'я наших Замовників і вживаємо заходів обережності:
- на вимір і монтаж допускаються тільки здорові співробітники з нормальною температурою і без видимих ​​ознак ГРВІ;
- приїзд співробітників Студії здійснюється на індивідуальному транспорті;
- співробітники забезпечені медичними масками, одноразовими рукавичками і антисептиком.

Шановні Замовники, бережіть себе і нас, дотримуйтеся простих заходів безпеки:
- перед приїздом вимірників / монтажників провітріть приміщення і продезінфікуйте його антисептичним розчином;
- під час робочого контакту з співробітниками Студії дотримуйтесь безпечної соціальної дистанції (1,5-2 м) і уникайте безпосереднього контакту;
- забезпечте себе медичною маскою і гумовими рукавичками, по можливості ізолюйте членів сім'ї, які беруть участі в робочому процесі, в іншому приміщенні;
- по завершенню візиту наших співробітників знову провітріть і продезінфікуйте приміщення, викидайте свої одноразові засоби індивідуального захисту.

Піклуючись один про одного і дотримуючись запобіжних заходів, ми з Вами зможемо і на карантині продовжувати повноцінне життя і діяльність!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 740 XX XX +380 50 740 5544
+380 50 740 XX XX +380 67 701 0044
Ідентифікатор: 20932