Експерти ift Rosenheim розкажуть про сучасне скління (перенесена)

Експерти ift Rosenheim розкажуть про сучасне скління (перенесена)

Галузева конференція «Скло в сучасному будівництві» перенесена з 20 травня на 11 червня 2021 року. Цьому заходу передуватиме онлайнсемінар, який відбудеться з 11 до 13 травня 2021 року.

За інформацією від організаторів заходу, експерти з інституту ift Rosenheim разом із постачальниками герметиків, комплектуючих та обладнання для обробки скла планують допомогти розібратися в нових вимогах до скла та склопакетів.

Триденний семінар буде зосереджений на актуальних вимогах законодавства та будівельних стандартів щодо скла та склопакетів, щоби максимально ефективно провести конференцію. Йтиметься про поточні зміни, перелік чинних стандартів та нормативних документів. Властивості склопакетів та вимоги до них. Необхідні підтвердження.

Конференція охоплюватиме теми:
  • Євроінтеграція та розвиток будівельної галузі.
  • Перспективи та загрози для виробників склопакетів, модифікованого та безпечного скла.
  • Факти та можливі шляхи розв'язання наявних проблем.
  • Роль інжинірингових компаній і архітектурних бюро в розвитку ринку фасадів, скла та склопакетів.

Серед зацікавлених учасників конференції планують підняти питання створення галузевої лабораторії для перевірки властивостей склопакетів та безпечного скла відповідно до законодавства України та ЄС.

Захід зацікавить переробників скла, постачальників вікон та фасадів, будівельників фасадів, архітекторів та проєктантів.

Участь платна.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 21688