AGC Glass Europe та Schüco співпрацюватимуть на ринку вакуумних склопакетів
Фото: Schüco International KG
Погляд в майбутнє: фасади Schüco із технологією вакуумного ізоляційного скла від AGC

AGC Glass Europe та Schüco співпрацюватимуть на ринку вакуумних склопакетів

Нова співпраця на європейському віконному ринку. Виробник скла AGC Glass Europe та профільний бренд Schüco починають дослідження та розробку перспективних алюмінієвих виробів для фасадів будівель із використанням вакуумного ізоляційного скла. Відповідні заяви були опубліковані в пресцентрах компаній.

У вакуумному склопакеті скляні листи розміщені на малій відстані — 0,1 мм, і відкачане повітря. Вакуум зупиняє передачу тепла між вулицею та повітрям у середині приміщення. Завдяки вузькості та хорошим теплоізоляційним властивостям вакуумне скління було вперше застосовано під час реконструкції історичних будівель.
За даними AGC Glass Europe, розроблений склопакет FINEO 8 має товщину 7,7 мм і коефіцієнт теплопередачі 0,7 Вт/м2К. Такі ж теплоізоляційні властивості має двокамерний склопакет із товщиною 44 мм. FINEO 8 виготовлений із двох листів скла (двокамерний склопакет — 3 листи скла), тому він має меншу вагу 20 кг/м2 (44 мм — 30 кг/м2) і пропускає на 15% більше світла. Пропускання світла FINEO 8 становить 80%, а двокамерного склопакета — 65%.

Вакуумне ізоляційне скло FINEO можна повністю переробити. Сьогодні це важливий чинник у будівництві стійких будівель.


Читайте ще: Майбутнє за будівлями, які виробляють енергію

Продукція FINEO вже використовується на практиці. Реалізовано проєкти реконструкції та модернізації будівель у Бельгії, Ірландії, Нідерландах та Швейцарії.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 21719
Алюмінієві профілі Profilco