Український ринок алюмінієвих конструкцій активно зростає
Зліва направо: Анатолій Чегусов, генеральний директор EVB Сергій Пасічник, генеральний директор Glasso Валерій Лазаренко, генеральний директор «Максібуд Інжиніринг» Олексій Валентіров, провідний архітектор Valentirov & Partners

Український ринок алюмінієвих конструкцій активно зростає

Ринок алюмінієвих конструкцій в Україні зростає і буде розвиватися. Таку думку висловили власники ТОП-3 найбільших переробників алюмінієвих систем у ході круглого столу. Подія пройшла в рамках онлайн конференції WINDO KYIV Conference ALU, генеральним медіа партнером якої виступила платформа OKNA.ua.

За проміжними результатами 2021 року всі лідери збільшили обсяги виробництва алюмінієвих конструкцій — вікон, дверей і фасадів. Генеральний директор EVB (ТОВ `Євровікнобуд`) Анатолій Чегусов повідомив, що за вісім місяців роботи приріст склав 66% у порівнянні з відповідними місяцями 2020 року.
Максібуд Інжиніринг вдалося досягти зростання на 64% у порівнянні з попереднім роком.
Для компанії ГЛАССО скління алюмінієвими конструкціями — новий напрямок діяльності, але поставлені цілі вдалося перевиконати в рази.

Читайте ще: Для виробників вікон 2020 рік виявися складним, але перспективним

Високим показникам сприяє збільшення обсягів будівництва і частки алюмінієвого скління в багатоповерхових будинках.

За словами генерального директора «Максібуд Інжиніринг» Валерія Лазаренко, в першому кварталі 2021 року введення житла збільшилося на 60% у порівнянні з першим кварталом 2020 року. Особливо зростають обсяги в столиці. Спостерігається масова забудова і в містах-мільйонниках.

Поширеною практикою стало повне скління будівлі алюмінієм. Раніше алюмінієм склити тільки пентхауси, вхідні групи, а основну частину — металопластиковими виробами.

Також Сергій Пасічник, генеральний директор Glasso, зазначив якісне зростання об'єктів. Все більше будується будівель бізнес-класу або преміум.

Зростання і подорожчання ринку житла дозволяє прогнозувати збільшення алюмінієвого ринку вікон, дверей і фасадів.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 21895