Фолькер Гермман презентував безпечне скло та склопакети від Glas Trösch

Фолькер Гермман презентував безпечне скло та склопакети від Glas Trösch

В рамках онлайн конференції WINDO KYIV Conference ALU, яка відбувала восени цього року, одним із спікерів був комерційний директор компанії Glas Trösch пан Фолькер Гермман. У своїй доповіді пан Фолькер поділився аналізом європейського ринку безпечного скла та склопакетів.

Основні продукти та сфери застосування
Більша частина продукції Glas Trösch це виробництво флоат-скла: EUROFLOAT – звичайне флоат-скло, EUROWHITE – біле максимально прозоре флоат-скло, та різновиди скла з покриттям SILVERSTAR – енергозберігаюче, сонцезахисне та мультифункціональне скло, яке виробляється за спеціальною технологією 24 години / 7 днів на тиждень. Таке скло може застосовуватися починаючи із зовнішнього оформлення: скління вікон, фасадів, дахів тощо, закінчуючи інтер’єрним оформленням. Якісною конкурентною перевагою компанії Glas Trösch є також виготовлення та застосування вузькоспеціальних типів скла: всіх без виключення типів безпечного скла, протипожежного скла, антиблікового та дзеркального скла.

Загартоване скло.
Одношарове безпечне скло SWISSDUREX виготовляють в процесі гартування. Воно може бути або повністю загартованим, або термозміцненним. Також дане скло може бути пофарбоване, так званий трафаретний друк, проте вибір кольору та фарбування скла відбувається до моменту гартування.

Триплекс
В компанії Glas Trösch триплекс є двох видів: SWISSLAMEX та EUROLAMEX. Даний продукт має великий попит, а його технологія виробництва є складнішою ніж інших продуктів. Компанія Glas Trösch виробляє триплекси будь-якої складності, з використанням традиційних прозорих або кольорових плівок та поєднанням різноманітних товщин скла.

Склопакети
Компанія Glas Trösch має можливість виготовляти склопакети максимального розміру 9000х3210 мм. Наші продукти можуть бути із спеціальними функціями, наприклад функція «alarm» (тривоги), що подає сигнал у випадку наближення/розбиття, або антиконденсаційний склопакет SILVERSTAR FREE VISION, який запобігає появі конденсату на склі.

Енергозбереження в склопакетах Glas Trösch
Енергозбереження є одним із найважливіших показників якості склопакетів, так званий коефіцієнт теплопередачі U-Wert. З 1950 року, коли використовувалось звичайне скло, коефіцієнт U-Wert був максимально високим і складав близько 6 W/m2K, а коли з’явилась технологія покриття, U-Wert зменшився майже вдвічі. Далі з’явились інертні гази, використання яких також вплинило на зменшення U-Wert.
Сьогодні, з покриттям та інертним газом, коефіцієнт U-Wert складає 0,5 W/m2K, що в 12 разів менше, ніж з самого початку виробництва склопакетів. Таким чином, показник теплопередачі покращилися практично в 12 разів.
У 2003 році Glas Trösch презентували склопакет з показником U-Wert 0,2 W/m2K на одній з виставок продуктів SILVERSTAR.
Більше цікавої інформації за даною темою ви можете знайти на нашому сайті.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 594 XX XX +380 44 594 6776
+380 44 594 XX XX +380 67 548 2083
+380 44 594 XX XX +380 44 594 6776
Ідентифікатор: 22037