VEKA Ukraine тимчасово призупинила роботу
Фото: Veka Ukraine

VEKA Ukraine тимчасово призупинила роботу

Дочірнє підприємство VEKA AG в Україні VEKA Ukraine тимчасово призупинила свою діяльність. Про це повідомляє VEKA Ukraine на своїй сторінці в Facebook. Завод з виробництва ПВХ-профілю розташований у Броварському районі, де зараз складна воєнна ситуація, уточнює OKNA.ua.

Як зазначено у заяві:
«Дочірнє підприємство VEKA AG в Україні через пряму загрозу здоров'ю та життю співробітників компанії тимчасово призупинило свою роботу. Після стабілізації обстановки компанія підготує низку дій, спрямованих на відновлення діяльності підприємства з виробництва ПВХ-профіля і налагодження взаємодії з компаніями партнерської мережі.»

Зараз VEKA AG займається формування та транспортуванням гуманітарних вантажів до України.

Для довідки.
VEKA AG працює на ринку з 1969 року. Сьогодні VEKA є одним із найбільших у світі виробників пластикових профілів для виготовлення віконних і дверних конструкцій.
VEKA AG розпочала масштабне завоювання українського ринку зі створення ТОВ «ВЕКА Україна» в 2006 році. На початку 2007 року компанія публічно оголосила намір побудувати виробничий комплекс в Україні. Будівництво заводу розпочалося 1 липня 2007 і завершилося за рік.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22142