Відкриваємо нову сторінку Газда до шляху інновацій
VANDO
VANDO

Відкриваємо нову сторінку Газда до шляху інновацій

Шановні клієнти, скоріше за все, ви помітили, що у нашій компанії відбулись певні зміни і ми хочемо розповісти вам детальніше, що ж все-таки сталось, щоб нічого від вас не приховувати.
Ми працюємо на ринку України з 2004 року, і до червня 2022 року ми були компанією “Газда - екозберігаючі вікна”, яка встановлювала вікна та інші конструкції виробництва заводу “Газда-Пласт”.
Протягом 18 років ви знаєте нас, як надійного постачальника якісної продукції та високого рівня сервісу, якого відзначають та ставлять прикладом відповідальності та клієнтоорієнтованості. Тисячі позитивних відгуків від наших клієнтів про сучасне комп'ютеризоване виробництво, високу культуру обслуговування, менеджменту та логістики, про якісну консультацію та про "виконання робіт на надвисокому європейському технологічному рівні" є тому підтвердженням!
Повномасштабне вторгнення нанесло великої розрухи нашій країні, знищивши десятки тисяч життів, зруйнувавши сотні населених пунктів. Війна втрутилась в життя кожної людини, руйнівною хвилею увірвалася в наш мирний повсякденний лад, змінивши наші погляди і цінності. На превеликий жаль, ці події, також не оминули стороною наш колектив.
Співзасновники компанії, по-різному бачили шляхи розвитку, тому було прийняте рішення розподілу компанії. Не зважаючи на те, що, кожен із власників, вкладав всі свої сили та душу у спільну справу, нажаль, рухатись у одному напрямку не вдається, тому:
ТМ Газда і надалі пропонує встановлення віконних конструкцій, замовляючи продукцію у іншого виробника (не у Газда-Пласт, тому втрачає статус авторизованого партнера Rehau), офіси роздрібних продажів знаходяться у Києві за адресами вул. Декабристів та вул. Прирічна;
ТМ VANDO, це продукція виробництва Газда-Пласт (Авторизованого партнера Rehau) - це все ті ж, якісні конструкції, сертифіковані працівники, високий рівень сервісу. Постійним клієнтам не варто хвилюватись з приводу безкоштовного обслуговування протягом гарантійного терміну, ми дотримуємось наших гарантійних зобов’язань. Звертайтесь за номером, який вказаний у вашому договорі, паспорті вікна чи гарантійному талоні - ми знайдемо вас у нашій базі. Крім того, ви можете звернутись до нашої сервісної служби, за тим же номером.
Якщо ви хочете стати нашим партнером - без проблем - дилерський відділ також працює за тим же номером

​Єдине, що всі поштові скриньки зараз відносяться до офісів Прирічної та Декабристів, тому, якщо ви не можете зв’язатись із конкретним нашим працівником спробуйте змінити адресу, наприклад з на або відправте запит на останню скриньку.

​Хоч ми і змінили ТМ, і тепер ми VANDO, ми залишаємось тим же надійним постачальником з якісною продукцією та високим рівнем обслуговування та продовжуємо виконувати всі гарантійні зобов’язання.
Якщо у вас залишились додаткові питання, можете сміливо звертатись на гарячу лінію, наші співробітники, із радістю, нададуть вам відповідь.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 68 902 XX XX +380 68 902 8929
+380 68 902 XX XX +380 68 902 8929
+380 68 902 XX XX +380 68 902 8929
Ідентифікатор: 22256