Schüco Group збільшила оборот у 2021 році
Фото: Frank Peterschröder (с) Schüco International KG
Кампус Schüco у Білефельді з новобудовою Schüco One, новим форумом Schüco Welcome Forum і відремонтованою будівлею Schüco Corporate Services

Schüco Group збільшила оборот у 2021 році

Фінансові показники профільного бренду Schuco International KG у 2021 році зросли. Компанія повідомляє, що у 2021 році досягла обороту 1,995 млрд євро. Це на 17,7% вище обороту попереднього року (1,695 млрд євро).

У Європі підрозділ Schüco Metal (алюміній і сталь) збільшив оборот на 11,3% до 1,185 млрд євро у порівнянні з попереднім роком (1,065 млрд євро). Зростання продемонстрували Італія, Франція, Великобританія, Іспанія, Греція, Норвегія, Чехія та країни Бенілюксу. Компанія також звітує про зміцнення своїх позицій у 2021 році на росії та в менших регіонах збуту, таких як Україна та Ізраїль.

Дочірня компанія Schüco Polymer Technologies KG (ПВХ) не змогла повністю пустити в дію виробничі та логістичні потужності в Німеччині, частково через брак матеріалів для виробництва. Проте на європейських ринках збуту позитивні результати були досягнуті в Німеччині, Італії, країнах Бенілюксу, Франції та Польщі. Оборот склав 389 млн євро, що на 38,9% більше, ніж у попередньому році (280 млн євро).

Підрозділ Metal розробив продукти для інтеграції розсувних дверей і вікон у фасадні конструкції. Як проєктне рішення для міської забудови були інтегровані в асортимент зелені фасади. У сфері віконних систем зосередилися на створенні доданої вартості, наприклад, розробили акустичне вікно AWS 90 AC.SI Schüco. Виведення на ринок підйомно-розсувної платформи ASE 60/80.HI, яка дозволяє створювати розсувні блоки довжиною до шести метрів і висотою до 3,25 метра. Команда розробників дверних систем запропонувала конструкцію із захистом від злому RC 3 у поєднанні з функцією антипаніки та безбар’єрним доступом.

Підрозділ Schüco Polymer Technologies зосередився на дизайні, безпеці, панорамних продуктах та продуктах для розумного будинку. Завдяки новій фурнітурі Schüco VarioTec Advanced можна виготовляти вікна з максимальною вагою стулки до 150 кг і стійкістю до зламу RC 2. У підйомно-розсувну систему Schüco LivIngSlide інтегровано електропривод для інтеграції в систему розумного будинку.

Schüco успішно розпочав 2022 рік. Зараз, за даними компанії, показник попереднього року перевищені приблизно на 20%. Однак вузькі місця в постачанні, нестабільні ланцюжки постачання та зростання цін на сировину перешкоджають прогресу. Також прогноз на друге півріччя ускладнює війна в Україні. В офіційному зверненні до співробітників Schüco оголосила про припинення експорту продукції на ринки росії та білорусі.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 22280