Оновлення технічних каталогів ТМ Framex
Framex
Каталоги

Оновлення технічних каталогів ТМ Framex

Зараз, у нелегкий воєнний час, ТМ Framex продовжує не тільки виробляти продукцію, але й розвиває профільні системи, поповнюючи лінійку профілів, а також розширює свій асортимент, додаючи нові профільні системи.
Усі оновлення знайшли своє відображення в асортиментних та технічних каталогах.
Асортиментний каталог для заводу партнера-переробника – включає технічні та експлуатаційні характеристики профільних систем з ПВХ та алюмінію, а також переваги їх використання. Містить опис можливостей, комплектації, варіантів декорування для партнера заводу-переробника.
Також оновлено технічні каталоги по віконно-дверних системах із ПВХ: Framex 71 та Framex 58. Вони містять описи систем, переліки профілів, комплектуючі, комбінації та застосування додаткових профілів, дано вказівки з обробки, статичні розрахунки. Система Framex 71 – тепер 6-камерна.
З'явилася нова 7-камерна ПВХ система Framex 80 , в каталозі про яку можна ознайомитися з видами профілів, їх перерізів, а також аксесуарами та основними з'єднаннями.
У технічних каталогах віконно-дверних алюмінієвих систем Framex 10, Framex 38, Framex 46 (холодних) і Framex FT72 (теплий) описані нові технічні рішення в профільних системах, аксесуарах, вузлах віконних та дверних, а також складання конструкцій, схеми встановлення фурнітури.
Велика увага ТМ Framex приділяє розвитку фасадних систем. Це відобразилося в технічних каталогах по фасадній стійково-ригельній алюмінієвій системі Framex F50 і по навісних вентильованих фасадах Framex FN55. Вони включають профільні системи, гумові ущільнювачі та аксесуари, вузли, обробку профілів, а також альбом технічних рішень, список профілів, комплектуючих і типорозміри кронштейнів. Показано послідовність робіт з монтажу підконструкції і, звичайно ж, розрахунок міцності конструктиву.
На нашому сайті ви зможете детально ознайомитись з оновленими каталогами у розділі "Партнерам. Каталог" .
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 22366