REHAU та AGC об’єднають зусилля для розповсюдження вакуумних склопакетів
Фото: AGC Glass Europe

REHAU та AGC об’єднають зусилля для розповсюдження вакуумних склопакетів

На європейському ринку REHAU Window Solutions та AGC Glass Europe об’єднали зусилля для розробки та розповсюдження нових товарів для вікон та дверей із вакуумним ізоляційним склом. Про це повідомляє пресцентр REHAU.

Компанії узгодять профільні системи REHAU для вікон й дверей та вакуумне ізоляційне скло Fineo від AGC Glass Europe. Для такого поєднання додатковою перевагою є мала вага зібраної конструкції.
За даними AGC Glass Europe, розроблений склопакет FINEO 8 виготовлений із двох листів скла (двокамерний склопакет — 3 листи скла), тому він має меншу вагу 20 кг/м2 (44 мм — 30 кг/м2).

«Ми з великим ентузіазмом ставимося до співпраці з Rehau. Ця спільна розробка принесе рішення, які ідеально відповідають очікуванням ринку, за допомогою інноваційних, енергоефективних та стійких продуктів », – говорить Серж Мартін (Serge Martin), генеральний директор FINEO Glass.

Це перша співпраця AGC Glass Europe з виробниками профільних систем. Раніше компанія оголосила партнерство з Schüco та Deceuninck на європейському ринку вакуумних склопакетів.

Чому вакуумні скла актуальні сьогодні, розповідається в статті «Вакуумні склопакети: новий рівень розвитку віконних технологій».
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22369
Ролети з теплим коробом GANT