Renolit збільшить складські потужності у Німеччині
Фото: RENOLIT
Церемонія закладки першого каменю для розширення складу небезпечних матеріалів на території RENOLIT (зліва направо): Томас Самперс (виконавчий комітет RENOLIT), Клаус-Петер Гертен (SGD Süd), Тім Відеманн (IHK Rheinhessen), Міхаель Кундель (голова правління RENOLIT), Андреас Ланг (голова наглядової ради RENOLIT), Стефані Лор (мер міста Вормс), д-р Міхаель Бетц (управління виробничою ділянкою RENOLIT Worms), Бйорн Енгельке (RENOLIT), Стефан Гросс (GUP), Філіп Рех (SGD Süd).

Renolit збільшить складські потужності у Німеччині

Виробник плівки для ламінації Renolit інвестує в нові склади. Про це повідомляє пресцентр компанії. Головний офіс у Вормсі розширить наявний склад небезпечних матеріалів.

Буде збудована будівля площею 1200 м2. Вона призначена для зберігання пластифікаторів, стабілізаторів та інших рідких і твердих добавок, необхідних для виробництва плівок ПВХ. На розширення будівлі витратять 4,78 млн євро, на новий резервуарний комплекс — 4,3 млн євро.
Нові складські площі стануть передумовою для модернізації змішувальної установки.

Завершення будівництво заплановане на січень 2024 року, а склад має запрацювати у квітні 2024 року.

Кольорове різноманіття — це сильна тенденція на ринку будівельних конструкцій. Бренди продовжують інвестувати в збільшення кольорів серій. Наприклад, бренд Schuco нещодавно відкрив цех з фарбування алюмінієвих профілів.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22723
Ролети з теплим коробом GANT