Wise Service пропонує як пристосувати виробництво до нинішніх викликів

Wise Service пропонує як пристосувати виробництво до нинішніх викликів

Економічна та політична ситуація в країні безпосередньо вплинули на віконну та дверну промисловість, а також на будівельну галузь. Нестабільність, тривога у секторі економіки та інфляція незаперечно призводять до зростання цін на продукцію. За даними з українських форумів лідером на ринку залишається ПВХ з часткою більше 51%, алюміній отримав невеликі коливання близько 30%, а замикає ланцюжок деревина на 19%.

У зв'язку зі зростаючими коливаннями в секторі економіки, переваги користувачів викликають бажання уникати продуктів дорогого сегменту. Поточні реалії змушують у будівництві та заміні все частіше звертатися до середнього, або навіть дешевого сегмента, відомих у народі як "ціна - якість".

Безперечний занепад у порівнянні з довоєнним періодом вніс корективи до планів розвитку віконних та дверних виробництв, а деяких призвів до банкрутства. Поточний порядок змушує виробників шукати альтернативні шляхи розвитку та розширення бізнесу з мінімальними витратами, але отриманням бажаного результату.

Завдяки розробкам і послугам компанії Wise Service ви можете отримати доступ до рішень, що знижують витрати виробництва, збільшують продуктивність і слідувати трендам у віконній та дверній галузі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 95 137 XX XX +380 95 137 5373
+380 95 137 XX XX +380 67 411 7214
Ідентифікатор: 22990