USAID планує виділити близько 30 грантів для середніх та великих виробників вікон та дверей

USAID планує виділити близько 30 грантів для середніх та великих виробників вікон та дверей

Програма USAID "Конкурентоспроможна економіка України" спільно з Міністерством економіки України запустила грантову ініціативу на підтримку середніх та великих переробних підприємств України. Фонд програми становитиме 10 млн доларів США та буде доступний виробникам продукції для відновлення та реконструкції, таких як будівельні матеріали, вікна, двері, металовироби та електротовари.

Програма планує виділити близько 30 грантів на суму від 150 000 доларів до 500 000 доларів, прийом заявок на які триватиме до 8 березня 2024 року ↗️. Головна мета ініціативи — підтримати українські підприємства у розширенні виробництва, створенні інноваційних продуктів та модернізації.

Гранти будуть спрямовані на середні та великі підприємства зі штатом працівників понад 100 осіб та річним оборотом не менше 200 мільйонів гривень. Очікується, що підтримані проєкти триватимуть до десяти місяців.

Програма надаватиме перевагу проєктам, де ресурси USAID поєднаються із внесками грантоотримувачів у розмірі від 30% до 50% загального бюджету. Заходи, які можуть фінансуватися в рамках програми, включають закупівлю обладнання, запуск виробництва нових або вдосконалених продуктів, підтримку сталих підприємств та розширення на нові ринки.

Ініціатива спрямована на створення нових робочих місць в Україні та збільшення продажів товарів як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках, сприяючи загальному економічному розвитку країни.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23011