Українські компанії візьмуть участь у FENSTERBAU FRONTALE 2024

Українські компанії візьмуть участь у FENSTERBAU FRONTALE 2024

fensterbau/frontale 2024
Розпочинає роботу провідна виставка вікон, дверей та фасадів FENSTERBAU FRONTALE. Вона проходитиме разом із виставкою деревообробки HOLZ-HANDWERK у виставковому центрі Нюрнберга з 19 до 22 березня 2024 року.

Після проведення FENSTERBAU FRONTALE як одноразового заходу «Summer Edition» у липні 2022 року, виставка повернулася до звичайного розкладу.
Кожні два роки експоненти з усього світу представляють профільні системи, скло, збірні елементи, системи ущільнень, фурнітуру, кріпильне обладнання, пристрої безпеки, машини, установки, інструменти та багато інших виробів для вікон, дверей і фасадів.
Цього року свою продукцію на виставці також представлять чотири українські компанії.
  • Астекс Трейдинг (Hall 4) — виробничо-торговельна компанія, яка спеціалізується на виробництві віконних та дверних ручок, дверних петель, аксесуарів для москітних сіток.
    Компанія анонсувала нові моделі петель та їх демонстрацію на виставці.
  • Віконда, фірмовий салон (Hall 4A) — виробник металопластикових вікон та дверей.
    Компанія планує представити сучасні вікна та двері. Серед зразків енергоефективне вікно Vikonda 76 MD plus (Uw = 0,79 Вт/м2K), вікно з інноваційною системою контролю доступу, пластикові вхідні двері Vikonda 76AD plus, алюмінієві вхідні двері Alumil S77 з охоронними датчиками ригеля.
  • Інтерметалпласт (Hall 5) — виробник підвіконь.
  • Конфігуратор вікон Vitrager від ТМ Вікна КОРСА (Hall 5).

Також організатори FENSTERBAU FRONTALE підготували низку ініціатив для професійного розвитку.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 23088