Framex пропонує найтрендовіші кольори ламінації сезону 2024
Framex
Framex Lamination Trends

Framex пропонує найтрендовіші кольори ламінації сезону 2024

Керуючись багаторічним досвідом та європейськими тенденціями, Framex, TM пропонує найтрендовіші кольори ламінації сезону 2024.
Компанія Континент-Груп та бренд Framex, що пропонують якість, інновації та нову естетику виробів, запрошують своїх партнерів та клієнтів ознайомитись з новинками для декоративного оздоблення ПВХ-профілю.

Framex пропонує широкий спектр продуктів з ламінованого ПВХ-профілю власного виробництва, для виготовлення якого використовуються інноваційні ламінаційні плівки Winshield, розроблені з урахуванням вищих стандартів професіоналів.

Турбуючись про те, щоб всі проекти були реалізовані якнайшвидше, Framex завжди має в наявності 3 стандартні складські кольори (антрацит сірий, дуб золотий і горіх натуральний). Ще для 8 найбільш трендових кольорів ламінації підтримується запас ламінаційних плівок, з яких протягом 7 днів під замовлення виготовляється ламінований профіль потрібного кольору. Решта кольорів за шкалою RAL можуть бути виготовлені протягом 14 днів.

Маючи 5 ліній ламінації та втричі збільшивши об'єми виробництва ламінованої продукції, Framex пропонує односторонню (зовнішню або внутрішню) та двосторонню ламінацію. При цьому під ламінацію у світлі кольори використовується основа білого кольору, а в темні – коричневого або «антрацит».

ПВХ-конструкції з ламінованого профілю не лише мають естетичний вигляд та дизайн, який відповідає стилю або архітектурі будинку, а й можуть імітувати дерев’яний зріз. При цьому поверхня пластику захищається від механічних пошкоджень, та підвищується його стійкість до атмосферних опадів.

На нашому сайті ви можете детально ознайомитися з Framex Lamination Trends у розділі Партнерам. Каталоги та Партнерам. Довідник Framex.

Framex – якість за будь-яких обставин!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 23187
Ролети з теплим коробом GANT