Новий розширювач 40 мм для профільної системи Framex 71
Framex
Розширювач 40 мм для системи Framex 71

Новий розширювач 40 мм для профільної системи Framex 71

Нещодавно експерти Framex, TM презентували розширення асортиментного ряду віконно-дверної ПВХ- системи Framex 71 новим розширювачем 40 мм для ПВХ-вікон або дверей, який забезпечує повну герметичність та надійний стик за рахунок входження зачепів розширювача у відповідні пази.
Для чого потрібен розширювач 40 мм у профільній системі Framex 71:
1. Для розширення можливостей встановлення віконних і дверних конструкцій у відповідні прорізи. Це особливо актуально у випадках глибоких чвертей для встановлення підвісних стель.
2. Розширювач дозволяє збільшити ширину рами, забезпечуючи необхідну щільність та герметичність примикання.
3. Допомагає скоригувати стикування віконної конструкції зі стельовими елементами, покращуючи функціональність з'єднання.
4. Розширювач служить додатковим бар'єром для холоду та шуму, покращуючи тепло-, вітро- та звукоізоляційні характеристики віконно-дверної системи, а також комфорт та енергоефективність вашого будинку в цілому.
Фахівці Framex завжди підбирають найбільш точне рішення при встановленні металопластикових вікон, щоб вся конструкція була надійною та прослужила вам не один десяток років.
Розширювач 40 мм для системи Framex 71 армований сталевим профілем, що дозволяє досягнути потрібної жорсткості конструкцій. Континент-Груп використовує профілі Framex власного виробництва, які зарекомендували себе на ринку та здобули довіру у покупців. За бажанням клієнта розширювач 40 мм для системи Framex 71 на власному виробництві може бути заламінований з однієї або двох сторін у потрібний колір за шкалою RAL або пофарбований у масі у колір «антрацит».
На нашому сайті ви можете детально ознайомитися із можливостями віконно-дверних систем у розділі «Профільні системи Framex».
Партнерство з Framex – ваш стабільний та прибутковий бізнес!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 23293
Алюмінієвий профіль для будівництва