Заміна замка в ролеті ціна, замінити замок ролетний, поміняти замок на ролеті недорого, заміна замків ролетних, замок на ролету заміна, замки ролетні в Києві.

1 100 грн замовити
Ціна за шт.
+380 44 228 XX XX +380 44 228 6266
Київ
Продавець: Кузьмін
Заміна замка в ролеті ціна, замінити замок ролетний, поміняти замок на ролеті недорого, заміна замків ролетних, замок на ролету заміна, замки ролетні в Києві.
Якщо ж у Вас зламався ключ в серцевині ригельного ролетного замку, загублені ключі або неможливо відчинити замок. Не варто панікувати, просто зверніться до нас. Для початку потрібно зрозуміти який тип замка у Вас встановлений, так як замки не взаємозамінні.
Є кілька видів ролетних замків: з хрестовим ключем, з плоским (англійською) ключем з прямокутною накладкою із зовнішнього боку і з плоским ключем (англійською) з написом на серцевині FF. Останній вид замку, це замок старого зразка який давно виробник зняв з виробництва.
Але якщо у Вас не функціонує замок, Вам не потрібно заміняти ролету і навіть нижню планку під новий замок, а просто звернутися в наш Сервісний центр. Наші фахівці приїдуть з усіма необхідними інструментами та комплектуючими і швидко вирішать цю проблему на місці.
Звертайтеся до нас, будемо раді бачити Вас в числі наших клієнтів!
Технічні характеристики
Артикул49777
Оновлення: 14.03.2024
Додано: 19.06.2017
Ідентифікатор: 49777

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Кузьмін

Дивитись весь прайс-лист компанії Кузьмін - 10 позицій