Перетворювач радіосигналів для `розумного будинку` від VELUX – KLF 100
Фото предоставлено компанией VELUX

Перетворювач радіосигналів для `розумного будинку` від VELUX – KLF 100

У квітні 2013 року компанія VELUX, найбільший світовий виробник мансардних вікон, вивела на український ринок продукт, призначений для власників систем `розумний дім` - інтерфейс KLF 100. Даний пристрій дозволяє підключати радіокеровані вікна та аксесуари VELUX практично до будь-якої платформи системи `розумний дім`, доступної на світовому ринку.
Слід зазначити, що всі радіокеровані продукти VELUX – електроприводи, електроролети, сонцезахисні електроаксессуари, підсвічування відкосів – сумісні з платформою io-homecontrol ® системи `розумний дім`.
io-homecontrol ® - бездротовий комунікаційний протокол, який забезпечує взаємодію продукції різних виробників. До прикладу, крім радіокерованих продуктів VELUX, платформа io-homecontrol ® сумісна з різними пристроями виробництва Honeywell, Somfy, Ciat, Atlantic Group, Niko, Overkiz, Secuyou та інших світових брендів.
Проте, дана платформа є далеко не єдиною системою управління `розумними будинками`. Інтерфейс KLF 100 дає можливість керувати продуктами VELUX за допомогою тих же пристроїв (пультів або настінних приладів), які управляють іншими підсистемами такого будинку: воротами, шлагбаумом, підігрівом сходинок і підлоги і т. д., якщо вони влаштовані не на платформі io-homecontrol ®.
  `Інтерфейс VELUX KLF 100 вже достатньо давно користується попитом у багатьох країнах Європи. Тепер в цьому продукті зацікавлений і український ринок. Це пов`язано з тим, що в Україні встановився тренд на `розумні будинки`, так само як зростає популярність і радіокерованих продуктів VELUX. Ці дві паралельні тенденції підштовхнули нашу компанію вивести KLF 100 і на український ринок` – зазначив Юрій Ткаченко, генеральний директор ТОВ `ВЕЛЮКС Україна`.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 44 291 XX XX +380 44 291 6070
+380 44 291 XX XX 0800 505 020
Идентификатор: 10430