Акцію завершено
Німецька фурнітура з подарунком!

Німецька фурнітура з подарунком!

Акційна пропозиція від компанії "Оконіка". Подарунок: покрокове провітрювання до кожного комплекту німецької фурнітури WinkHaus.

Ступеневе провітрювання просте, але дієве рішення надійного, контрольованого провітрювання приміщень.

У той час як пластикові вікна без пристрою ступеневої провітрювання можуть відкидатися тільки на певну ширину, стулка оснащена даними механізмом відкидається на декілька ступенів.

Ширина відкидання від 10 до 140 мм встановлюється просто і комфортно поворотом ручки. Блокуюче пристосування фіксує стулку на певній ширині відкидання і попереджає захлопування від вітру або протягу. Навіть якщо стулка відкинута на кілька міліметрів, повітрообмін в кімнаті забезпечується, і цього достатньо для нормальної екології та помірної вологості. До того ж при провітрюванні з мінімальною шириною відкидання стулки зменшується ризик виламування - на противагу до повністю відкинути вікна, коли виникає можливість проникнення зовні.

Ступеневе провітрювання особливо актуально в перехідний час - з березня по травень або - з вересня по листопад - тоді, коли температура не опускається набагато нижче нуля. У ці перехідні місяці немає необхідності в сильному короткостроковому і разовому провітрюванні вранці!
Ступеневу провітрювання забезпечує жорстку фіксацію в бажаної позиції і сильного вітру або протягу не під силу змінити обрану Вами позицію для провітрювання! Застосування ступеневого фіксатора дає можливість уникнути виморожування приміщення у разі провітрювання при низьких температурах. Також, це відмінне рішення для людей, які звикли спати при відкритих вікнах. Крім іншого, фіксатор - чудовий засіб для боротьби з утворенням конденсату на поверхнях вікон.

Нове вікно у Вашому будинку - це придбання, в першу чергу, комфорту. І це не просто слова - у випадку з металопластиковим вікном рівень комфортності можна виміряти!

Керуй своїм комфортом...

З повагою колектив ТОВ "Оконіка".
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 99 150 XX XX +380 99 150 0015
Моб.:
+380 99 150 XX XX +380 99 510 0011
Тел.:
+380 99 150 XX XX +380 99 511 0511
Терміни проведення акції №14788: 01 січня — 31 березня 2015
Алюмінієві профілі Profilco