Акцію завершено
У квітні «Центр вікон» спільно з віконним заводом «Основа» відкриває сезон грандіозних акцій!

У квітні «Центр вікон» спільно з віконним заводом «Основа» відкриває сезон грандіозних акцій!

«Центр вікон» відкриває черговий сезон акціями та подарунками для жителів міста Дніпродзержинськ! Цієї весни «Центр Вікон», який є лідером роздрібного віконного ринку в Дніпропетровській обл., спільно з віконним заводом «Основа» (м.Херсон) розробили цілий ряд корисних і вигідних пропозицій:
- Головна перевага - це ціна. У період проведення акції Ви зможете придбати стандартне вікно (1300 х 1400) у повній комплектації (підвіконня, відлив і москітна сітка), з урахуванням монтажних робіт за неймовірно низькою ціною - 1850 грн;
- у конструкціях із п'ятикамерного профілю преміум-класу КВЕ 70мм (Німеччина) буде встановлюватися посилений армуючий метал 1,5 мм за ціною звичайного. Що гарантує вікнам високі статичні властивості;
- П'ятикамерний профіль Osnova Premium за ціною 4-хкамерние профілів;
- Німецький 3-хкамерний профіль КВЕ за ціною українських профільних систем.
А також:
- Максимально скорочені терміни поставки;
- Можливість отримання кредиту, у рамках державної програми з енергозбереження та енергоефективності (з відшкодуванням до 30% вартості замовлення);
- Енергозберігаючий склопакет за ціною звичайного в різних профільних системах;
- Антимоскітна сітка в подарунок до кожної конструкції;
- Спеціальна пропозиція на засклення балконів і лоджій та ін.
- А також всі замовили вікна в період із 01 березня по 30 квітня, братимуть участь в розіграші віконної системи.
Незважаючи на різкі коливання курсів валют і нестабільність цін, ми незмінно пропонуємо нашим клієнтам найнижчі ціни в регіоні!
У квітні «Центр вікон» пропонує акційні ціни на відомі профільні системи: «КВЕ», «STEKO», «WDS», «REHAU», «IMPERIAL», «OSNOVA», «TROCAL», «Aluplast» і ін. І це не тільки вікна, але і ролети, жалюзі, ролетні штори, металеві решітки та козирки, а також комплектуючі до них.
«Центр вікон» - це якісна, сертифікована продукція за найнижчими цінами в регіоні! Здійснюючи прямі продажі від провідних заводів-виготовлювачів України, ми раді запропонувати мінімальні ціни на віконні системи, заводську 5-річну гарантію і повний сервіс. Досвідчені менеджери нашої компанії допоможуть Вам підібрати підходящий варіант вироби і комплекс необхідних додаткових робіт, з урахуванням особливостей Вашої квартири або будинку і особистих вимог Замовника.

Причин для установки вікон може бути безліч, але головна - це бажання змін, прагнення змінити свій життєвий простір, зробити його затишним, максимально комфортним і сучасним. Скористайтеся шансом замовити вікна в «Центр Вікон» за найвигіднішими цінами в період проведення грандіозної акції до кінця квітня!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Моб.:
Показати телефон+380 97 696 9800
Терміни проведення акції №16715: 01 березня — 30 квітня 2016
Ролети з теплим коробом GANT