Акцію завершено
Акція «AXOR – код успіху»
AXOR

Акція «AXOR – код успіху»

Компанія AXOR INDUSTRY проводить акцію «AXOR – код успіху», учасниками якої є дилери і фахівці з монтажу. Ніхто не залишиться без призів і подарунків, а кращі продавці за підсумками акції зможуть взяти участь в розіграші поїздки в один з найкрасивіших куточків планети – острів Шрі-Ланка.
Період проведення акції: 01.04.19 – 31.12.19
Підведення підсумків: 25 cічня 2020 р.

Відмітна особливість акції «AXOR – код успіху» – миттєве нарахування балів при скануванні унікального QR-коду, розташованого на фурнітурі, за допомогою мобільного додатка AXOR.

Додаток AXOR – простий спосіб брати участь в акціях від AXOR, а також можливість першими дізнаватися про новинки компанії, швидко і зручно завантажувати потрібний сертифікат, маркетингову і технічну інформацію.

Додаток AXOR є на Google Play і App Store.

За кожен відсканований комплект фурнітури AXOR будуть нараховані бали:
Komfort Line K-3 – 1 бал axor,
Smart Line S+ – 2 бали axor,
Door Line DL – 3 бали axor,
Elite+ – 4 бали axor. Накопичені бали протягом акції можна буде обміняти на цінні призи за допомогою додатку AXOR.

Призовий фонд акції

«Регіональний переможець»
За підсумками акції визначаються по 2 переможця в регіонах, серед учасників акції, які продали максимальну кількість фурнітури AXOR в своєму регіоні за період акції. Переможці запрошуються на урочистий розіграш з концертно-розважальною програмою, який відбудеться 25 січня 2020 року, де їм і вручаються призи.

«100 призерів»
За підсумками акції визначаються 100 призерів серед учасників акції, які продали найбільшу кількість фурнітури AXOR за період акції. Переможці запрошуються на урочистий розіграш з концертно-розважальною програмою, який відбудеться 25 січня 2020 року. Кожному запрошеному будуть вручені призи від AXOR.

«Кращі учасники по лінійках продукції»
За підсумками акції визначаються по 2 кращих учасника, котрі продали максимальну кількість продукції AXOR наступних найменувань: фурнітури AXOR Komfort Line K-3, AXOR Smart Line S+, замків AXOR Door Line DL, комплектів з прихованими петлями AXOR Elite+.
Переможці запрошуються на урочистий розіграш з концертно-розважальною програмою, який відбудеться 25 січня 2020 року, де їм вручаються цінні призи від AXOR.

«Переможці Акції»
За підсумками акції буде визначено 100 кращих учасників, які відсканували найбільшу кількість комплектів з фурнітурою AXOR. Ці учасники будуть запрошені на урочисту шоу-програму і зможуть брати участь у фінальному розіграші призів.

Головні призи акції «AXOR – код успіху»:
- Путівка на двох на острів Шрі-Ланка
- Путівка на двох в EDEM RESORT
- MEDICAL&SPA
- Телевізор Samsung Smart TV 4К
- Електровелосипед
- Робот-пилосос MI Robot Vacuum


Детальні умови Акції – axorindustry.ua
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 67 554 XX XX +380 67 554 2777
Терміни проведення акції №20252: 01 квітня — 31 грудня 2019