Знижка 10% акцію завершено
Подаруйте коханій людині тепло!

Подаруйте коханій людині тепло!

Подаруйте коханій людині тепло!
При укладанні договору на установку металопластикових вікон, дверей або балкона/лоджії до 14 лютого — знижка 10-14%. Як визначається відсоток знижки:
Ви уклали договір на суму от 3000 грн до 5000 грн - знижка 10%
Ви уклали договір на суму понад 5001 - знижка 14%.

Наша компанія пропонує вам високоякісні пластикові вікна в Запоріжжі заводської збірки з якісною європейською або українською фурнітурою і ліцензованим профілем.
Стандарт
Вікно
Підвіконня
Відплив
Антимоскітна сітка
Демонтаж
Монтаж
Додаткові можливості -
двокамерний склопакет
енергозберігаюче скло
глянцеве підвіконня
жалюзі

Фурнітура для металопластикових вікон відомих європейських і українських виробників забезпечує надійність і зручність його експлуатації.

Можливість установки зламостійкого комплекту зробить ваш будинок неприступним. Також можлива установка дитячих замків для безпеки ваших дітей. Інформуємо вас про те, що компанія AXOR INDUSTRY випустила нову лінію фурнітури для забезпечення сучасної системи безпеки.
First Tilt - 'це комплектація фурнітури, при якій звична послідовність «відкривання-відкидання-закривання» змінена, а саме: при повороті віконної ручки на 90 градусів - вікно відкидається на провітрювання, а при повороті ручки на 180 градусів - відкривається повністю.

Профіль - головний елемент будь-якого вікна, саме від нього залежить довговічність і надійність всієї конструкції. На перший погляд профіль для вікон ПВХ від різних виробників виглядає практично однаково. Різниця в якості стає очевидна черга кілька місяців (або навіть років!) використання, коли дешеві вікна починають перекошуватися і в них утворюються щілини. Як вибрати хороший? Чим продукція різних брендів відрізняється один від одного? І чи є сенс заощаджувати на склінні, вибираючи економ-клас?

Профіль - це основа всієї конструкції, з якої роблять стулки і рами. Саме вони визначають не тільки зовнішній вигляд виробу, але і його міцність.
Технічні умови класифікують по ряду характеристик. Зокрема, за показниками товщини зовнішніх і внутрішніх стінок виділяють:

Профілі класу А - мають зовнішні стінки завтовшки від 2,8 мм і внутрішні стінки завтовшки від 2,5 мм вони забезпечують найкращу теплоізоляцію і вважаються оптимальним вибором.
Профілі класу В - мають зовнішні стінки завтовшки від 2,5 мм, внутрішні - від 2,0 мм
Кількість повітряних камер

Від ширини профілю залежить і кількість камер. 58 мм може мати максимум три камери - що, втім, цілком достатньо для того, щоб вікна зберігали тепло. 70-міліметровий - з трьома, чотирма і навіть п'ятьма камерами. Останні зі згаданих (70-міліметрові) найбільш затребувані для скління квартир і будинків. Нормою для 90-міліметрового профілю є шість камер. Чим більше камер - тим тепліше і тихіше буде в будинку.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 98 727 XX XX +380 98 727 3755
Моб.:
+380 98 727 XX XX +380 50 443 7025
Терміни проведення акції №20752: 01—29 лютого 2020
Алюмінієві профілі Profilco