Акцію завершено
Акція! Вивіз віконних конструкцій і сміття!

Акція! Вивіз віконних конструкцій і сміття!

Запланувавши ремонт, в тому числі і заміну вікон, всі ми намагаємося передбачити все до дрібниць, але дуже часто буває, що ми забуваємо про таку очевидної проблеми, як вивіз будівельного сміття.

У кожному дворі, звичайно, є сміттєві баки. Але вони розподіляються за призначенням. Велика частина з них відведена для побутових відходів - категорично забороняється викидати в них будівельне сміття і демонтовані віконні конструкції (навіть під покровом ночі), це вам загрожує штрафом.

Крім того, викидаючи будівельне сміття, не забувайте про навколишнє середовище, краще довірте це професіоналам. Наші монтажні бригади, після демонтажу зберуть будівельне сміття, упакують в мішки і разом з демонтованими конструкціями винесуть на сходову клітку.

В період дії акції, при замовленні від 3-х віконних конструкцій з монтажем, ми абсолютно безкоштовно вивеземо демонтовані нами конструкції і сміття, який залишився після демонтажу.

Для цього на етапі замовлення, попередьте вашого персонального менеджера про бажання скористатися акційною пропозицією. Звертайтеся, ми з радістю вас проконсультуємо і відповімо на всі виниклі питання.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 67 776 XX XX +380 67 776 1234
Моб.:
+380 67 776 XX XX +380 50 341 6774
Терміни проведення акції №20745: 01 лютого — 01 березня 2020
Ролети з теплим коробом GANT