Знижка 5% акцію завершено
Розсувні двері зі знижкою
HELD LTD GROUP
Розсувні системи Шуко (Schuco).

Розсувні двері зі знижкою

Розсувні системи - це шикарне рішення для виходу на балкон або терасу.

Варіанти розсувних систем:

PATIO / PASK або - Відкидна паралельно-розсувна система.

Є поєднанням двох конструкцій: розсувної і поворотно-відкидної. Для того, щоб відкрити стулку, досить потягнути її на себе, щоб вона трохи змістилася всередину приміщення, а далі зрушити її в сторону по напрямних вздовж всієї конструкції. Найбільш широке застосування ці системи отримали як скління виходів на: терасу, задній двір, веранду, лоджію або скління самої лоджії для економії простору.

HS-портал або - підйомно-розсувна система.

Дозволяє створити більш герметичний тип розсувної системи. При повороті ручки стулка піднімається зі свого посадкового місця і за допомогою одного руху руки зсувається в бік. Застосовується виключно в теплих системах. Найбільш широке застосування даної системи використовують, якщо необхідно закрити отвір досить великого розміру.
Наприклад: у котеджах, з виходом на терасу або просторий балкон у будівлі кафе чи ресторану, з виходом на відкриту площадку.

FS-портал або Гармошка.

Одна з найбільш компактних типів відкривання розсувних систем, дозволяє відкрити перед собою максимум простору.
Створюється розсувна система (гармошка) з трьох або восьми стулок.
Стулки складаються в одну сторону, дозволяючи відкривати отвір на 90%. У складеному стані стулки можуть розташовуватися не тільки всередині, а й зовні приміщення.
У холодну пору можна відкривати тільки одну стулку як повноцінні двері для виходу або входу в приміщення. Особливо зручно використовувати складну розсувну систему в тому випадку, коли закрите приміщення потрібно перетворити у відкритий простір.

Панорама-дизайн.

Panorama Design (PD) - Елегантна розсувні системи забезпечує максимальний ступінь прозорості і світлопропускання, дозволяє виготовляти великогабаритні конструкції. Витончені профілі і оптимальний рівень теплоізоляції для відповідності різним вимогам є переконливими аргументами як для архітекторів, так і забудовників.
Дана система дозволяє створювати великоформатні розсувні конструкції.
Нові технології виробництва, матеріали та способи обробки поверхні дозволяють досягти максимальної теплоізоляції. Розсувна система Panorama Design забезпечує небувалий комфорт в обслуговуванні, практично необмежені можливості для конструювання.
Можливий варіант автоматичного відкривання.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 67 494 XX XX +380 67 494 7668
Моб.:
+380 67 494 XX XX +380 63 941 1341
Терміни проведення акції №20894: 31 березня — 30 квітня 2020