Знижка 15% акцію завершено
Вольтаж Ком учасник державної програми «Теплий дім»

Вольтаж Ком учасник державної програми «Теплий дім»

Державна програма «Теплий дім» - часткова компенсація витрат на утеплення житла
Державна програма «Теплий дім» допомагає тим, хто має на меті утеплити своє житло. У рамках програми українські родини зможуть отримати від держави фінансову допомогу у вигляді відшкодування:

35% - на енергоефективні заходи в приватних будинках;
від 40% до 70% - для ОСББ.
Учасники програми зможуть отримати додаткову компенсацію не тільки з державного, а й з місцевих бюджетів.

Завдяки державній підтримці кожен отримує можливість більш ефективно використовувати енергоресурси, і, найголовніше, зменшити витрати на оплату за комунальні послуги.

Після впровадження енергоефективних заходів, передбачених програмою, сім'ї зможуть економити в середньому від 30% до 50% на комунальні послуги.

Як отримати компенсацію за державною програмою «Теплий дім»
Для отримання коштів, передбачених державною програмою з енергозбереження необхідно:
- викликати нашого фахівця для здійснення вимірів і розрахунку точної вартості віконних конструкцій;
- звернутися з фактурою (рахунок на конструкції) до відділення банку і оформити кредит з наданням на вимогу, необхідних сертифікатів і паспорта на вікна (ми надаємо всі необхідні документи).
Сплатити стартовий внесок - 10% від суми і разову комісію банку в розмірі 3% від суми кредиту;
- після того як віконні конструкції будуть виготовлені і встановлені, необхідно пред'явити банку документ, що підтверджує здійснення покупки;
- отримати компенсацію від держави (30% від вартості вікон), яка буде перерахована на Ваш банківський рахунок. Надалі Ви можете «погасити» кредит, або ж користуватися ним протягом часу, який був обумовлений в договорі кредитування.

Що потрібно знати про програму «Теплий дім»
Отримати компенсацію від держави на здійснення утеплення власного житла можна в розмірі 30% від вартості віконних конструкцій, проте сума її не може перевищувати 10 000 грн. Отримання компенсації здійснюється протягом місяця.

Однак, отримати кошти, які передбачені даною програмою, можливо тільки після оформлення кредиту, розмір його не повинен перевищувати 50 000 грн. Для його отримання не потрібно оформляти майно в заставу.

За бажанням, Ви можете «погасити» кредит достроково, після того як держава перерахує на Ваш рахунок компенсаційні кошти, або користуватися ним і надалі (згідно з умовами кредитного договору).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 96 106 XX XX +380 96 106 5493
Терміни проведення акції №21079: 01 травня — 01 липня 2021
Вікна, двері, балкони REHAU