Акцію завершено
Ексклюзивний колір за ексклюзивною ціною!
* кольори ламінації, що беруть участь у акції: 55 L чорний, 04L – черешня чорна, 59S – антрацит піщаний, 69L – шоколадно-коричнева, 39L – чорно-коричнева. **за деталями акції звертайтеся до нашого відділу продажів за, м. Сміла, вул. Мазура 24/7. ***акція діє до 31.12.2020 р.

Ексклюзивний колір за ексклюзивною ціною!

Як дизайнери інтер’єру, так і архітектори відзначають, що вікна в темних тонах стали справжнім хітом в модних апартаментах. Вони підвищують престиж інтер’єру та екстер’єру, мають винятково елегантний вигляд.
Темні кольори – це модно, це стильно, це тренд! Саме тому виробник вікон «Континент» пропонує своїм клієнтам спробувати нові кольори ламінації* за спеціальною акційною ціною!
Запрошуємо всіх, хто бажає залишатися в тренді, скористатися акційною пропозицією та придбати вікна в популярних стильних кольорах ламінації зі знижкою до 45%** тільки до кінця 2020 року***!
Абсолютно чорний – колір поза часом та трендами! Ламіновані такою плівкою вікна набувають зовсім іншого естетичного вигляду, ефектно підкреслюють інтер’єр і екстер’єр, дозволяють реалізувати найсміливіші дизайнерські рішення в стилі Loft.
Черешня чорна – це унікальне поєднання сучасного кольору і благородної текстури дерева. Новий колір спеціально розроблявся для ринку Англії. Сьогодні він – один із перших трендів в Європі.
Антрацит – колір вишуканості, стриманості і гарного смаку. Цей неймовірний відтінок сірого з відблиском вже кілька років є модною тенденцією, і сьогодні, як ніколи, знаходиться на вершині своєї популярності.
Шоколадно-коричневий – смачно названий колір! Недарма психологічне значення коричневих відтінків полягає в заспокоєнні. Цей відтінок одночасно гарний і класично елегантний, строгий і привабливий. ПВХ вікна ламіновані під дерево, кольори яких мають шоколадно-коричневий відтінок, – це продумане рішення і гармонійний дизайн.
У пошуках ненав’язливо дорогого, унікального стилю зверніть увагу на колір ламінації – чорно-коричневий. Поєднання заспокійливого коричневого і елегантного чорного має виграшний та природний вигляд, надихаючи і радуючи око, прикрашаючи повсякденність.
Унікальна технологія Color Shield™ захищає ламіновані плівкою поверхні від нагрівання. Дана технологія забезпечує високу термостійкість і стійкість до атмосферних впливів, що якнайкраще для застосування матеріалу не лише в помірних, а і в жорстких кліматичних умовах.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Терміни проведення акції №21325: 23 листопада — 31 грудня 2020