Фурнітура Komfort Line K-3

Об'єкт компанії Болжеларський

Фурнітура Komfort Line K-3

KOMFORT LINE K-3

Фурнітура Komfort Line K-3 розроблена з урахуванням всіх споживчих очікувань і виготовляється з високоякісних матеріалів на найсучаснішому обладнанні з дотриманням жорстких технологічних норм.

При розробці системи фурнітури Komfort Line K-3 конструктори AXOR INDUSTRY ставили перед собою мету не тільки домогтися високих експлуатаційних характеристик, а й значно полегшити процес монтажу фурнітури в готовий виріб. В результаті багато деталей і вузли системи були вдосконалені або розроблені заново.

Підсумком такого підходу до розробки стала пропозиція рішень для виробника, що дозволяють підвищити якість збірки кінцевих виробів світлопрозорих конструкцій, що є одним з найважливіших умов їх зручне і довгостроковій експлуатації.

Komfort Line K-3 - це гарантія надійної роботи протягом усього терміну служби віконно-дверних конструкцій.

 

ТЕХНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ KOMFORT LINE K-3

k-3
Фіксатори в фурнітурному пазе для всіх елементів стулки дозволяють закріпити елемент фурнітури до моменту закручування саморізів і перешкоджають їх зсуву від проектного положення в момент закручування саморізів.

k-3
Фіксація штифта опори нижньої петлі в крайньому нижньому положенні для зручного монтажу з використанням шуруповерта - штифт петлі не падає і не заважає закручування самореза.

k-3
Положення отворів нижньої петлі запроектовані таким чином, щоб всі саморізи опори нижньої петлі вкручувалися в армування рами.

k-3
Напрямні больци довжиною 5 мм і діаметром 3 мм дозволяють надійно зафіксувати нижню петлю стулки до моменту закріплення (привинчивания).

k-3
Надійне з'єднання середнього запору з ножицями за допомогою самореза.

k-3
Універсальна ножичний петля для лівого і правого відкривання.

Регулювання в ножицях на притиск +/- 1 мм.

k-3
Штифт опори верхньої петлі при з'єднанні з петлею ножиць отримує жорстку і надійну фіксацію, виключаючи мимовільне роз'єднання.

k-3
Запірні пластини виконані із зносостійкого сплаву ЦАМ (цинк, алюміній, мідь). Знос на 20 тис. Циклах відкривання не перевищує норм, регламентованих ДСТУ.

k-3
В якості додаткової опції елементи кутових передач і середніх запорів з грибоподібними цапфами в поєднанні з противовзломними пластинами дозволяють оснастити вікно відповідно до вимог базової безпеки.

k-3
Універсальний мікроліфт - блокіратор (ліво / право). Фіксація центрального положення до моменту монтажу. Працює при фальцлюфт від 10,5 до 14 мм. При необхідності можливе регулювання по висоті +/- 1 мм.

k-3
Лижа - мікроліфт, інтегрована в запірно-відкидний пристрій, виключає провисання стулки в режимі "закрито".

k-3
Всередині нижньої петлі стулки є втулка з фіксатором положення з високоміцного полімеру, яка перешкоджає викручування гвинта при повороті стулки. Регулювальний гвинт спочатку зафіксований в центральному положенні, що виключає мимовільне зміна його положення при транспортуванні вироби.

k

Реалізація об'єкта — 2016 рік
Оновлене: 16.12.2016
Додано: 16.11.2016
Ідентифікатор: 17395

Ще об'єкти

Фурнітура Komfort Line K-3 — Болжеларський
Вдосконалена лінійка фурнітури AXOR Komfort Line K-3 – SMART & QUICK! — Болжеларський
Элементы оконно-дверной фурнитуры — Болжеларський
Дополнительные элементы оконно-дверной фурнитуры — Болжеларський
Продукция: оконная фурнитура и дверные замки AXOR (Аксор) — Болжеларський