Захисні ролети в асортименті «Еколюкс»

Захисні ролети в асортименті «Еколюкс»

В асортименті компанії «Еколюкс» з'являться ролетні системи «АЛЮТЕХ».

Ролетні системи давно користуються популярністю на віконному ринку, оскільки їх установка забезпечує надійний захист приміщення від сторонніх очей, шуму, погодних умов і, звичайно, злому. А крім цього вони надійні, міцні і довговічні в експлуатації. Саме тому салон вікон «Еколюкс» ввів в асортимент своєї продукції ролети від компанії «АЛЮТЕХ», яка є провідним виробником алюмінієвих профільних систем і секційних воріт у Східній Європі. Ми вибрали в якості постачальника саме цю компанію, оскільки продукція «АЛЮТЕХ» сертифікована і відповідає всім європейським стандартам якості.

Серед основних переваг ролетних систем:

✔ Захист від сторонніх поглядів
Віконні рольставні - надійна охорона і вашої приватного життя, т. я. Здатні захистити від сторонніх поглядів (що особливо актуально для мешканців перших поверхів).

Крім того, завдяки різноманітності форм і колірних рішень, ролети на вікна - це завжди оригінальний декоративний елемент фасаду, який підкреслить стиль та ексклюзивність вашого будинку.

✔ Захист від шуму
Доведено, що використання алюмінієвих профілів з пінним наповненням здатне знизити рівень сторонніх шумів, що дозволить вам ефективно працювати і приємно відпочивати.

✔ Захист від негоди
Віконні рольставні захистять і від будь-яких несприятливих атмосферних явищ (граду, снігу, дощу, поривів вітру), які можуть завдати шкоди вашому житлу.

✔ Захист від сонця
Віконні ролети здатні зберегти прохолоду навіть у найспекотніші дні і захистити штори, меблі, килимові покриття від вигорання.

✔ Захист від злому
Завдяки застосуванню комплектуючих унікальної конструкції, вироблених з алюмінію підвищеної міцності, ролети здатні надійно охороняти ваш будинок навіть у вашу відсутність.

Придбати віконні ролети або отримати консультацію з їх купівлю та встановлення Ви можете у фірмовому салоні «Еколюкс».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 377 XX XX +380 67 377 5544
+380 67 377 XX XX +380 93 870 3737
Ідентифікатор: 14659
Ролети з теплим коробом GANT