Регіональні Партнери Goodwin на заводі VEKA Ukraine

Регіональні Партнери Goodwin на заводі VEKA Ukraine

25 лютого директор виробництва Goodwin Ковальов А.А., провідні фахівці Компанії, спільно з Партнерами Goodwin, що представляють сумської регіон, відвідали завод ВЕКА Україна, розташований в Броварах, Київської області.

Дана поїздка була вже третім етапом в циклі запланованих щотижневих екскурсій для Партнерів Goodwin на виробничі потужності заводу ВЕКА Україна.

У ході поїздки представники і Партнери Компанії Goodwin зустрілися з технічним консультантом заводу Века Україна Фірсовим Дмитром, і регіональним менеджером з продажу в Східній Україні Бондаренко Миколою, які супроводжували делегацію Компанії Goodwin протягом усього візиту на завод і дали вичерпну інформацію з усіх питань.

Перша частина поїздки була присвячена відвідинам заводу ВЕКА Україна, де знаходяться не тільки виробничі потужності, але і головний офіс Компанії. Завод в Броварах є одним з найбільших заводів з виробництва високоякісного профілю в Україні і на сьогоднішній день оснащений п'ятьма лініями для екструзії ПВХ-профілів.

Під час відвідування заводу, Партнери Goodwin змогли побачити не тільки виробничі лінії, а й тестові лабораторії, призначені для випробування продукції, що випускається. Також, Партнерам був продемонстрований цех ламінації профілю.

Зокрема, було проведено кілька циклів випробувань вікна Goodwin на повітро- і водопроникність згідно ДСТУ Б В.2.6-18.
Результати проведених тестів, вкотре підтвердили бездоганну якість і надійність випускаються заводом Goodwin конструкцій.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 402 88 XX XX 0800 402 880
0800 402 88 XX XX 0800 402 880
0800 402 88 XX XX 0800 402 880
Ідентифікатор: 14855
Ролети з теплим коробом GANT