Львівські презентації REHAU на «БудЕКСПО-Весна 2015»

Львівські презентації REHAU на «БудЕКСПО-Весна 2015»

Ось про офіційний початок будівельного сезону відзвітував і західний регіон країни. Традиційно його відкрила найбільша спеціалізована виставка «БудЕКСПО-Весна 2015» на 25-му Будівельному форумі, який в період 17-20 березня гостинно зустрічав львів'ян та гостей міста.

Враження від заходу цього року особливі і заслуговують окремої уваги. І не тому, що компанія REHAU виступає його спонсором, а завдяки насиченості і надзвичайної ефективності всіх чотирьох днів роботи. Погодьтеся, не кожна виставка останнім часом може похвалитися чергами до стендів учасників, а ця, крім іншого, запам'яталася і цим!

Оскільки недавні зміни в тарифах на енергоносії відчула і країна, і гаманець кожного окремого споживача, в центрі уваги учасників і відвідувачів виявилися енергозбереження, оптимізація витрат і досягнення комфорту за доступну ціну.

Компанія REHAU презентувала власні розробки для віконної галузі, які дозволяють суттєво економити на опаленні взимку, а влітку — на кондиціонуванні. Традиційно був представлений ряд профільних систем з високими показниками енергозбереження: REHAU GENEO, EURO-Design, Brillant-Design, а також запропонована одна з нових серій — ECOSOL-Design, завдяки якій без втрат в технічних характеристиках і якості, споживач може отримати сучасне енергозберігаюче вікно за оптимальною ціною.

До речі, питання ціни і швидкої окупності інвестицій в «теплі» вікна виявилися самими актуальними. Відвідувачі намагалися зрозуміти в цифрах різницю у втратах тепла, а також перспективи економії у разі застосування таких вікон, шукали шляхи оптимізації витрат під час будівництва та експлуатації. Ті з споживачів, у яких вже встановлені звичайні металопластикові вікна, цікавилися можливістю їх модернізації за рахунок заміни склопакетів на сучасні енергозберігаючі.

Крім щільного спілкування на стенді компанії, заслуговують на увагу тематичні семінари з енергоефективності, які проходили протягом усіх днів роботи виставки. Вже понад спеціалізованої аудиторії, зокрема, студентам, викладачам профільних вузів, інженером технічного відділу напрямки Рішення для Віконній Індустрії А. Манченко були представлені доповіді на теми: «Енергоефективні віконні та фасадні системи РЕХАУ. Переваги та можливості», «На що звертати увагу при виборі вікон — поради фахівця», «Енергозберігаючі рішення з системами REHAU. REHAU GENEO».

У результаті: гарний настрій, нові контакти, багатообіцяючі плани і очікування нових зустрічей в гостинному Львові!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 14987
Нова компактна ручка HOPPE