Найбільший будівельний форум країни з неймовірним успіхом завершив свою роботу!

Найбільший будівельний форум країни з неймовірним успіхом завершив свою роботу!

InterBuildExpo 2015
У Києві завершилася найбільша міжнародна будівельна виставка в Україні InterBuildExpo 2015, яка відкрилася 25 березня в ВЦ «КиївЕкспоПлаза».
Організатор виставки - компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».
Нагадаємо, що InterBuildExpo 2015 пройшла за підтримки: Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Будівельної палати України, Асоціації виробників, експортерів та імпортерів кераміки і спільноти Ukrainian Building Community (UBC).
Число відвідувачів порівняно з минулим роком зросла майже на 20%. На виставці побувало понад 22 тисяч осіб (це на чотири тисячі більше порівняно з 2014 роком). Висвітлювали подію більше 50 журналістів з України та зарубіжних країн.
Важливо відзначити, що у відкритті виставки взяли участь: Абрамовский Роман Романович - заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Андрієвський Дмитро Йосипович - заступник голови комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та Сташевський Станіслав Телісфорович - перший віце-президент Будівельної палати України, що є підтвердженням важливості даної події для України.

Кілька відгуків організаторів, учасників та відвідувачів виставки InterBuildExpo:
Безрадецький Олександр, директор виставки InterBuildExpo: «Незважаючи на всі процеси, що відбуваються в країні, відвідуваність виставки та кількість її учасників була більше, ніж аналогічної торік. Численне відвідування виставки, говорить про затребуваність будівельного ринку, а також про те, що йдуть активні процеси росту і розвитку галузі. Перспективи у неї дуже хороші. Ми задоволені результатами проведення InterBuildExpo 2015».

У виставці InterBuildExpo 2015 взяло участь понад 370 компаній з 9 зарубіжних країн, практично з усіх регіонів України. Національними експозиціями представлені країни Польща і Туреччина. Також, крім постійних учасників виставки, цього року на InterBuildExpo 2015 свою продукцію представили понад 50 нових компаній!
Андрій Ковальчук, головний архітектор «Інститут «МіськЦивільПроект»:
«У будівельній виставці InterBuildExpo 2015 ми беремо участь вперше і хочу відзначити, цей форум пройшов для нас дуже успішно. Абсолютно несподівано для всіх тут було дуже багато відвідувачів і людей, зацікавлених нашим інститутом. Ми були дуже раді з усіма поспілкуватися, познайомитися та знайти нових партнерів. Нам були цікаві семінари, майстер-класи, які проходили в рамках будівельного форуму, де ми також активно брали участь. Ми дуже вдячні головним організаторам виставки InterBuildExpo 2015 - Київський міжнародний контрактовий ярмарок за високу організованість такого великого і важливого події в будівельній галузі України».
У центрі уваги відвідувачів виставки виявилися експозиції компаній, які представляли свої новітні досягнення в галузі будівництва.
Мартиненко Микола, директор будівельного підприємства, м.Суми: «Мене вразили масштаби виставки цього року. Вона значно більше і цікавіше виставок останніх двох років. Дійсно, учасники виставки представили дуже багато новинок продукції і технологій. Я був приємно здивований, що в такий час тут можна було побачити активну діяльність, прогрес і реальні перспективи розвитку галузі - це результат роботи компаній-учасників та організаторів виставки - представити все найновіше і найкраще на ринку України».
Круглий Максим, архітектор, м.Черкаси: «На виставці InterBuildExpo я був три дні і відвідав ряд заходів для архітекторів. Такі події як ця виставка дуже важливі для нашої роботи, тому це, мабуть, єдине місце, де під одним дахом зібрано все прогресивне і передове, все, що дає нам хороший заділ для роботи в майбутньому. Особисто для мене цікавими були майстер-класи від головних архітекторів Києва та Львова, які поділилися з нами своїм досвідом, розповівши про свої роботи та плани на майбутнє. Спасибі організаторам цієї виставки за можливість пізнати нове, завести корисні знайомства і зв'язки».
InterBuildExpo 2015 об'єднала лідерів будівельного бізнесу: компанії Kerama Marazzi, АТЕМ, Агромат, MODUS, Меблева фабрика МИРТ, ТМ Страж, Фабрика дверей «Папа Карло», Двері Білорусії, Меркс, Еліо, Wienerberger, Деці Екстружн, Золотий мандарин, Модерн, FDM Group , Kreisel, Silteк, Euroton, Fakro, ДБК 4, Изобуд, Орбиталь, Алютекс, Слобожанська будівельна кераміка, Керамея, Remmers, VIP Klinker, Удача плюс, Новаколор, Співер.
Виставка InterBuildExpo 2015 (раніше «Будівництво та архітектура») проводиться в Києві з 1995 року. Цього року відбулася 30-я - Ювілейна! У 1995 році в ній взяли участь близько 200 компаній, а проходила виставка в Київському Палаці Спорту.
До зустрічі на InterBuildExpo в березні 2016 року, яка традиційно пройде у ВЦ «КиївЕкспоПлаза»!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9340
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9341
Ідентифікатор: 15000