Спеціальні ціни на фурнітуру для вікон ROTO NT-S (чорного кольору)
Фурнитура для окон ROTO NT-S (черного цвета)

Спеціальні ціни на фурнітуру для вікон ROTO NT-S (чорного кольору)

Поєднання привабливого дизайну, високої ефективності і якості в одному вікні? Чи це можливо?
Звичайно. Ваша компанія має можливість розширити свій асортимент вікон в преміальному сегменті пропозицією нового продукту - вікно, яке не тільки об'єднує в собі ці якості, але й оснащено єдиною в галузі революційної фурнітурою Roto NTS поєднує елегантний чорний колір з підвищеною корозійною стійкістю.
Roto NTS є єдиним продуктом на ринку, який оснащений революційним Roto NTS гальванічним покриттям чорного кольору. Це надає вікну елегантний і унікальний зовнішній вигляд, який гармонійно поєднується з дизайном інтер'єру, надаючи вікну характер.
Це інноваційне рішення є не тільки естетичним, але і функціональним. Roto NTS покрита хромо-цинковим покриттям зі спеціальними запатентованими добавками, що формують чорний колір, вони володіють дуже гарною стійкістю до корозії і можуть використовуватися не тільки на відкритому повітрі, але і в суворих умовах.

Нова пропозиція Ваших виробів з фурнітурою NTS є інноваційним на віконному ринку і надає унікальний, індивідуальний стиль, чудову енергоефективність, підвищену корозійну стійкість і надасть можливість Вашій фірмі зайняти гідне місце серед новаторів віконного ринку.

Поспішайте зробити замовлення, кількість товару обмежена!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 63 950 XX XX +380 63 950 9413
+380 63 950 XX XX +380 93 963 2585
Ідентифікатор: 15031
Вікна, двері, балкони REHAU