Новий продукт від компанії "Оконіка" - профільна система WHS 72

Новий продукт від компанії "Оконіка" - профільна система WHS 72

Компанія «Оконіка» представляє конструкції виготовлені з новою профільної системи WHS-Halo 72.

Нова система отримала прекрасні показники, і стала на голову вище всіх інших систем того ж цінового сегменту.

Профіль WHS-Halo 72 являє п'ятикамерну конструкцію, що забезпечує відмінні тепло- і шумоізоляційні характеристики віконного блоку. Він широко використовується при виробництві світлопрозорих конструкцій, що мають різне призначення. Профільна система WHS-Halo відноситься до класу «B» за шкалою RAL, номінальна товщина зовнішньої стінки профілю складає 2,7 мм.

Цифра 72 в найменуванні системи WHS-Halo означає монтажну ширину профілю. Конструкція профілю передбачає внутрішні перегородки, завдяки яким утворюються повітряні камери, що використовуються для відведення вологи, а також для установки армуючих підсилювачів і монтажу елементів фурнітури.

Цей профіль застосовують при склінні об'єктів промислового та цивільного призначення, а також багатоповерхових типових будинків. Активно використовують вікна з профілю WHS-Halo 72 в індивідуальній житловій забудові. Попитом користуються як склопакети стандартних параметрів, так і конструкції, виготовлені на замовлення.
Велика увага при виробництві профілів приділяється естетичної складової, завдяки чому віконні блоки з них мають привабливий зовнішній вигляд. Профілі в білому виконанні комплектуються ущільнювачами світло-сірого відтінку.

Вікна виготовлені з профільної системи WHS-Halo 72 відрізняються високою надійністю і комфортом, при цьому досягнуто оптимальне співвідношення ціна-якість.

Ви, безсумнівно, залишитеся задоволені якістю ваших нових вікон. Також ці вікна мають сірий ущільнювач, що візуально не впадає в очі.

З повагою, колектив ТОВ "Оконіка"!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 99 150 XX XX +380 99 150 0015
+380 99 150 XX XX +380 99 510 0011
+380 99 150 XX XX +380 99 511 0511
Ідентифікатор: 15084
Виробництво вікон Viknar`off