Підвищуємо рівень кваліфікації менеджерів і дилерів: в компанії «Геоком Рест» пройшов навчальний семінар з розсувним системам
ГеокомРест
Семинар по раздвижным системам Sliding Window System (SWS) в компании "Геоком Рест"

Підвищуємо рівень кваліфікації менеджерів і дилерів: в компанії «Геоком Рест» пройшов навчальний семінар з розсувним системам

Ми закінчуємо травневі свята хорошими новинами: ми провели семінар по розсувним системам Sliding Window System (SWS) для співробітників і дилерів фабрики вікон «Геоком Рест» .

Дмитро Гулаков - розробник серії показав на конкретному зразку, що собою представляє розсувна система, з чого вона складається і як працює, а також якими додатковими функціями її можна укомплектувати. Так що тепер ви можете отримати кваліфіковану консультацію по розсувним системам у будь-якого з наших менеджерів. Це дуже зручна конструкція, яку можна встановлювати на балкони, в лоджіях, оранжереях, садових альтанках, зимових садах або навіть використовувати як перегородки в офісах та інших робочих просторах.

Перевага розсувних систем в тому, що вони не займають місце на балконі при відкритті, на відміну від звичайних конструкції з поворотно-відкидною системою відкривання. Стулки рухаються по спеціальних напрямних рейках паралельно площині віконного отвору. На системи SWS, як і на звичайні конструкції, можна встановлювати москітні сітки, які теж плавно рухаються вправо-вліво або легко і швидко знімаються для чищення. Два типи рам, стулок, алюмінієвого порогу, додаткових профілів і фурнітури дають можливість втілити найрізноманітніші побутові або дизайнерські завдання.

Ще один невеликий, але важливий момент: невисока вартість. На відміну від імпортних розсувних систем, вартість вікна з «розсуненням» SWS практично така ж, як і зі звичайними поворотно-відкидними стулками. Найближчим часом ми опублікуємо більш детальну технічну інформацію в нашому каталозі, а поки ви можете дізнатися всю детальну інформацію у наших менеджерів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+38 044 594 67 05+380 44 594 6705
+38 073 401 88 05+380 73 401 8805
+38 067 401 88 05+380 67 401 8805
Ідентифікатор: 15282
Ролети з теплим коробом GANT