Компанія Steko успішно вивела на ринок України новий інноваційний профіль
Steko

Компанія Steko успішно вивела на ринок України новий інноваційний профіль

Інноваційна розробка технологічного підрозділу компанії Steko, профіль "Penwood Eko" по праву можна вважати технологією майбутнього, оскільки до нього не можна застосувати термін - метало-пластиковий, бо в основі даного профілю лежить розроблений технологами компанії спеціальний композитний матеріал складається з натуральної деревної маси і пластика. Дана інноваційна технологія дозволила піти від застосування у виробництві готових вікон металевого армуючого профілю, а відповідно мінімізувати багато складових.

Інноваційні переваги технології "Penwood Eko":
50% волого-і бактеріостійкої деревної маси
45% ПВХ
5% сполучних матеріалів і стабілізаторів
3 мм товщина зовнішніх і внутрішніх перегородок
відсутність армуючого профілю
1,1 м.кв К/Вт становить коефіцієнт теплопередачі профілю
1 кг 862 г, вага 1 погонного метра рами

Steko Innovation
Кількість камер 5 шт
Ширина профілю 70 мм
Висота рами 64 мм
Ширина склопакету 24, 32 мм
Товщина зовнішньої стінки 3.0 мм
Звукоізоляція VDI 2719
Клас шумозахисту II до IV
Опір теплопередачі R = 1.10 м2К/Вт
Армуючий профіль не застосовується
25 000 циклів в режимах провітрювання і «відкрито-закрито» гарантовано пройдено і підтверджено Технічними випробуваннями
Відмінною і ключовою особливістю Steko Penwood Innovation, є відсутність армуючого профілю без якого не можливо створити міцне металопластикове вікно зараз, що дає серйозну перевагу в зниженні теплопередачі, та як відсутність металевого армуючого профілю попросту прибирає так званий «місток холоду» - а відповідно і охолоджуватися в даному профілі попросту нічому - він весь «теплий».

З метою зниження коефіцієнта тепло втрат, і відповідності заданим критеріям, з розробленого Еко-профілю, компанія Steko виготовляє вікна які комплектуються тільки двокамерним склопакетом заповненим Аргоном, в якому встановлена ​​тепла дистанційна рамка зі спеціального пластику, а також енергозберігаюче/мультифункціональне скло, що в сумі дає унікально низьку теплопровідність.

На сьогоднішній момент вікна з профілю Steko Penwood є найтеплішими і самими тихими, так як відсутність металевого армуючому знижує передачу шуму і резонанс виникає при звукових хвилях.

Якщо Ви у всьому цінуєте практичність і якість, вибираєте речі з точки зору їх унікальних характеристик і просто хочете бути не схожими на Ваших сусідів - вибір Steko Penwood буде відмінним рішенням для Вашого будинку або квартири.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 344 XX XX +380 67 344 7880
+380 67 344 XX XX +380 99 773 8513
Ідентифікатор: 15331
Алюмінієві профілі Profilco