REHAU та ТОВ КУП «Реаліті» підписали договір про стратегічне партнерство

REHAU та ТОВ КУП «Реаліті» підписали договір про стратегічне партнерство

3 червня 2015 компанія REHAU, провідний виробник продуктів з полімерів, підписала договір про стратегічне партнерство з визнаним учасником українського ринку будівництва житла ТОВ КУП «Реаліті». Підписання цього документу стало можливим не лише завдяки перспективам взаємовигідного співробітництва, але й успішному досвіду інтеграції полімерних рішень REHAU в проектах КУП «Реаліті».

Так, нещодавно в експлуатацію було введено житловий комплекс бізнес-класу «Островського, 40», де в комплексі заходів щодо теплоізоляції були задіяні енергоефективні вікна з профільних систем REHAU. Приводом для сьогоднішньої зустрічі став черговою великомасштабний проект - елітний будинок клубного типу «Гоголівська, 47» у Києві. Житловий комплекс розташований в респектабельному районі столиці і розрахований на самого вимогливого в питаннях комфорту клієнта. Згідно з проектом в комплексі передбачено використання високотехнологічних рішень REHAU преміум-класу віконного напрямки та напрямки внутрішніх інженерних мереж. Будівництво знаходиться на початковому етапі - ведуться фундаментні роботи, а підписання договору про співпрацю дозволить фахівцям REHAU активно підключитися до роботи і забезпечити професійне консультування, навчання співробітників на базі Академії та демонстраційно-технологічного центру REHAU, а також супровід проекту аж до здачі в експлуатацію.

На завершення зустрічі Генеральний директор ТОВ «Рехау» Федір Омелінський побажав керівнику компанії «Реаліті» Володимиру Бездітко успішного завершення проекту і висловив упевненість, що майбутні власники елітного житла «Гоголівська, 47» по достоїнству оцінять оригінальне німецька якість продукції REHAU.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 15469
ВЕГА-ПЛАСТ
Надежный и проверенный партнер.
14 серп. 2015 р., 15:12
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
ТА
Одним словом REHAU
21 черв. 2015 р., 12:47
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
Вікна, двері, балкони REHAU