З'явилося підвіконня Holzdorf (Хольцдорф)

З'явилося підвіконня Holzdorf (Хольцдорф)

Компанія вітрини рада повідомити вам про появу нової лінійки німецьких підвіконь - Holzdorf.
В результаті злиття двох новітніх технологій - Holzdorf і Elesgo з'явилися підвіконня, що володіють унікальними властивостями деревополімера, що в поєднанні з підвищеними експлуатаційними властивостями акрилової плівки ламінації Elesgo німецького концерну DTS дали дивовижний результат міцності, елегантності та екологічності кінцевого продукту - ДСП підвіконня Holzdorf.

Характеристики підвіконь Holzdorf:
Екологічно чисті. ДСП підвіконня Holzdorf складаються з безпечних і виключно екологічно чистих матеріалів, таких як хвойні та листяні породи дерева.
Ідеальна їх геометрія досягається жорстким дотриманням технологічного режиму. Вони виготовляються шириною від 100 до 600 мм, зберігаючи жорсткість по всій поверхні, виключаючи будь-яку можливість відколів і надломів.
Міцність на вигин і модуль пружності перевершують звичайні пластикові підвіконня.
ДСП підвіконня Holzdorf прекрасно зберігають тепло. Найкраще по відношенню до полімерних аналогів опір теплопередачі цих ДСП підвіконь забезпечується матеріалом підкладки і будовою камер.
Стабільні лінійні розміри підвіконь Холсдорф зберігаються при будь-яких температурах в приміщенні.
Низьке водопоглинання матеріалу - гарантія більш тривалої служби виробу.
Поверхня підвіконь Холсдорф покрита високоякісною німецькою плівкою ламінації Нornschuch. Колірна гамма захисно-декоративних плівок відкриває широкі можливості для дизайну інтер'єру та надає виробу елегантний зовнішній вигляд. Ці плівки стійкі до механічного і хімічного впливу, вологи, старіння і плям.

ДСП підвіконня Holzdorf на сьогоднішній день є прекрасною альтернативою підвіконням з ПВХ, дерева або натурального/штучного каменю як за якістю, так і за ціною.

Наші дерев'яно-полімерні вироби виготовляються на висококласному європейському обладнанні і не мають аналогів ні в Східній Європі, ні в країнах СНД. Всього кілька підприємств в Західній Європі випускають подібну продукцію, але вартість конкурентоспроможних по функціональності товарів від європейських марок набагато вище, ніж у виробів, які ви зможете придбати у нас.

Термін експлуатації виробів ТМ Holzdorf, сировиною для яких виступає деревина і ПВХ, становить понад 50 років. Гарантійний термін - 5 років.

Вироби з деревинно-полімерного композиту - це результат переробки відновлюваної сировини (деревина) і чистого ПВХ на інноваційному високотехнологічному європейському обладнанні. Вироби відрізняє високе наповнення деревиною і повна відсутність шкідливих речовин - формальдегідів, фенолу, свинцю.

Продукція сертифікована, відповідає найвищим стандартам якості і продається за доступною ціною.

Компанія "Вітрина" із задоволенням встановить вам підвіконня Holzdorf з наявної лінійки підвіконь Holzdorf.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 568 XX XX +380 67 568 0029
+380 67 568 XX XX +380 63 652 5454
Ідентифікатор: 15480
Ролети з теплим коробом GANT