Розроблена з'ємна сонцезахисна тонувальна плівка Хімкор ЛСП-Тон

Розроблена з'ємна сонцезахисна тонувальна плівка Хімкор ЛСП-Тон

В процесі експлуатації приміщень, як житлових, так і виробничих або службових доводиться стикатися з проблемою надмірного освітлення або нагрівання, що виникає в літній час, особливо в південних регіонах, або там, де вікна протягом більшої частини світлового дня висвітлюються прямими сонячними променями.
Найбільш зручним вирішенням цієї проблеми є застосування тонувальних плівок. Звичайні плівки складаються з одного або декількох шарів полімерної плівки. Однак ціна такої плівки буде від 8 дол. за кв.м. Крім того, така плівка клеїться назавжди і зменшує яскравість проникаючого світла і в зимовий період, коли і так світла мало, в приміщенні стає темно, що дискомфортно.
Наша компанія розробила унікальний продукт — рідку тонуючу плівку Хімкор ЛСП-Тон. Вона являє собою рідкий склад, який після висихання утворює щільну полімерну плівку з сонцезахисними тонувальними і енергозберігаючими властивостями (перешкоджає нагріву приміщень, в результаті чого відбувається економія електроенергії за рахунок зниження використання кондиціонерів).

Після закінчення літнього періоду плівка легко знімається з вікон, залишаючи їх поверхню ідеально чистою. І взимку у ваші вікна знову надходить сонячне світло.
Головна перевага такої плівки —— це її ціна: від 10 грн за 1 кв.м., що дозволяє наносити її кожен сезон. Хімкор ЛСП-Тон представлений в різних кольорах.
Отже, відтепер одним з найбільш ефективних способів регулювання світлового і теплового потоку в приміщеннях є рідка тонувальна плівка Хімкор ЛСП-Тон.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 48 703 XX XX +380 48 703 8890
+380 48 703 XX XX +380 50 510 5076
+380 48 703 XX XX +380 68 283 7200
Ідентифікатор: 15603