Новий продукт - енергозберігаючі вікна зі склом ClimaGuard® Solar

Новий продукт - енергозберігаючі вікна зі склом ClimaGuard® Solar

Шановні клієнти! Виробник вікон ПВХ компанія "Стімекс" рада повідомити вам про нову пропозицію. Завдяки фірмі Guardian, ми маємо можливість представити новий продукт на віконному ринку - енергозберігаючі вікна зі склом ClimaGuard ® Solar. Скло здатне відображати близько 60% сонячної енергії, що в три рази ефективніше звичайного скла, використовуваного для виготовлення склопакетів. Вікна зі склом серії ClimaGuard ® Solar залишаються повністю прозорими, Тому такі склопакети здатні не тільки підвищити енергоефективний рівень квартири, але і допомогти суттєво економити кошти на енергетичних ресурсах.
В цілому металопластиковое вікно зі склом ClimaGuard ® Solar дозволить обходитися без жалюзі і кондиціонерів навіть в особливо спекотні дні, забезпечуючи створення максимально сприятливого мікроклімату.
У зимову пору року вікна з ClimaGuard ® Solar перешкоджають втратам тепла. Унікальне покриття скла ClimaGuard ® Solar відбиває теплову енергію від нагрівальних приладів всередину приміщення, тому кімната остигає набагато повільніше. Від вікна з ClimaGuard ® Solar не тягне холодом. Використання спеціального скла усуває утворення протягів, що виникають через перепад температури поверхні склопакету і в приміщенні. ClimaGuard ® Solar зменшує ймовірність утворення конденсату та паморозі в крайових зонах вікна. Установка склопакета з ClimaGuard ® Solar забезпечує економію коштів на опаленні до 45%, що особливо актуально для приватних і багатоквартирних будинків з індивідуальними лічильниками на опалення. Ми завжди раді відповісти на всі ваші запитання і допомогти з вибором.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 501 XX XX +380 67 501 8180
+380 67 501 XX XX +380 67 441 0870
+380 67 501 XX XX +380 67 501 8182
Ідентифікатор: 15622