Фірмовий салон WDS відкрився у м Новомиргород (Кіровоградська область)
Новый фирменный салон в городе Новомиргород

Фірмовий салон WDS відкрився у м Новомиргород (Кіровоградська область)

На цьому тижні був відкритий новий фірмовий салон в місті Новомиргород (Кіровоградська область). Кожен відвідувач салону відтепер може отримати кваліфіковану консультацію про те, як саме вікна WDS допоможуть в економії енергоресурсів взимку і влітку.
Пошук нових можливостей і варіантів для скорочення витрат на опалення — зараз одне з найбільш нагальних питань для кожного українця. Враховуючи той факт, що через зношених і старих вікон наші будинки втрачають до 40% тепла, фактично опалюючи вулицю, однією з найбільш очевидних заходів є заміна старих вікон. Для надійної ізоляції будинку від усіх примх погоди і були створені профільні системи WDS.
Повний асортимент профільних систем WDS представлений в мережі фірмових салонів, яка постійно розвивається. Так, днями було відкрито новий салон в місті Новомиргород (Кіровоградська область), в якому кожен відвідувач може отримати кваліфіковану консультацію про те, як саме вікна WDS допоможуть в економії енергоресурсів взимку і влітку. Тут, в салоні, консультанти з радістю продемонструють на зразках всі особливості профільних систем, індивідуально допоможуть вибрати необхідну конфігурацію вікна і зроблять попередній прорахунок замовлення.
Запрошуємо всіх мешканців Новомиргорода відвідати фірмовий салон вікон та дверей WDS і вже цього літа зробити свій будинок енергоефективним!

Салон розташований за адресою:
Кіровоградська обл.
м Новомиргород
вул. Соборності, 104

Графік роботи:
ПН.-ПТ. 8:30 - 15:00
Субота 8:30 - 12:00
Неділя - вихідний
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 15623
Нова компактна ручка HOPPE