МІРОПЛАСТ встановив на виробництві три нові екструдери
WDS

МІРОПЛАСТ встановив на виробництві три нові екструдери

Нещодавно компанія «МІРОПЛАСТ» повідомила про плани інвестувати понад 60 млн грн у виробництво та складську інфраструктуру до кінця 2020 року. Станом на кінець серпня компанія вже втілила частину інвестиційного плану й запустила в роботу три нові екструдери на території заводу у Дніпрі.
Нові німецькі екструдери Weber забезпечують бездоганну якість профілів та мають високу виробничу потужність. Крім того, всі екструдери енергоощадні і працюють за принципами green technologies. Weber – один з провідних світових виробників екструзійного обладнання зокрема для віконних ПВХ-профілів і має відмінну репутацію на ринку.
Зараз на заводі «МІРОПЛАСТ» працює 31 екструзійна лінія. Своєчасне дооснащення виробництва новим обладнанням дозволить компанії впоратись із піковими сезонними навантаженнями. Далі заплановано оновлення складської інфраструктури.
Нагадаємо, що компанія «МІРОПЛАСТ» розпочала свою діяльність у 2006 році та з кожним новим віконним сезоном збільшує обсяги виробництва та вдосконалює інфраструктуру заводу.
Нині МІРОПЛАСТ — лідер ринку профільних систем із ПВХ в Україні. Під провідною ТМ WDS випускаються енергоефективні 6-ти та 5-тикамерні профільні системи. Вікна із системи WDS 7S успішно пройшли випробування у віконному інституті ift Rosenheim. З 2013 року компанія також виробляє підвіконня під торговою маркою WDS.
Продукція ТМ WDS представлена в більш як 500 точках продажів по всій Україні, зокрема у мережі фірмових салонів і авторизованих партнерів. МІРОПЛАСТ також розвиває експортні продажі до країн СНД, Балканських країн, а також Італії, Португалії, Перу та Південної Кореї.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 21196