У лабораторії «МІРОПЛАСТ» пройшли випробування вікон виробництва «Океан»

У лабораторії «МІРОПЛАСТ» пройшли випробування вікон виробництва «Океан»

Минулої п’ятниці, 29 травня, на базі лабораторії «МІРОПЛАСТ» пройшли випробування металопластикового вікна виробництва ТОВ «Фабрика вікон «Океан» згідно зі стандартом EN 14351-1+A2:2016.

Для проведення тестувань продукції на відповідність європейським нормам Океан надав вікно, виготовлене з профільної системи WDS 7S.

В ході випробувань конструкцію перевірили за наступними параметрами:

- повітропроникність
- водонепроникність
- опір вітровим навантаженням.

Вікно успішно пройшло випробування за всіма показниками.
Нагадаємо, що в Україні наразі проводиться гармонізація будівельних норм зі стандартами ЄС. В рамках цього процесу 19 травня 2020 року Верховна Рада в першому читанні прийняла проєкт Закону України "Про надання будівельної продукції на ринку", який стосується імплементації Регламенту ЄС 305/2011 щодо будівельних виробів. Це ще один крок на шляху до покращення якості будівельних матеріалів в Україні. Зараз ведеться підготовка до впровадження стандарту ДСТУ EN 14351-1 «Вікна та двері», тож виробникам вікон слід заздалегідь впевнитись у відповідності своєї продукції новим вимогам для забезпечення її конкурентоспроможності як на українському, так і на європейському ринку.

Закликаємо колег та партнерів не зволікати та вже зараз проводити випробування своєї продукції у лабораторії «МІРОПЛАСТ». Інформацію щодо роботи лабораторії ви можете знайти на сайті quality.wds.ua.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 21044
vikna.ua